Jump to content

[L]egends - Regulament Clan


Redds
 Share

Recommended Posts

LRDEWax.png

 

 

 

 

 

* Cum puteti intra in clan & Detalii:

 

Pentru a intra in clan aveti nevoie de o aplicatie in acest topic

Aplicatiile pentru clan se pot face doar atunci cand sunt deschise.

La aplicatii NU se da PRO / CONTRA sau orice alta parere din partea altui membru, staff-ul clanului decide cine intra sau nu.

Pentru a va alatura clanului aveti nevoie de un trecut cat mai frumos pe server, cat mai putine sanctiuni, un faction history ~ ok, fara minciuni in aplicatie.

Cerintele minime pentru a intra in clan sunt: minim level 15 sau sa faceti parte dintr-o factiune.

 

 

 

* Reguli Comportamentale:

 

Membrii clanului sunt obligati sa aiba un comportament adecvat cu fiecare player, indiferent ca acesta are level 1 sau 100, fiecare player in ochii membrilor este egal, excluzandu-se playerii ce batjocoresc clanul, membrii etc.

Orice comportament inadecvat din partea membrilor cum ar fi: spam in exces pe chatul clanului, jignirea / batjocorirea altor playeri indiferent ca fac parte sau nu din clan, limbaj vulgar pe chatul clanului etc duce la scoaterea voastra din clan.

Membrii clanului ce sunt sanctionati timp in care fac parte din clan (warn, jail, ban, mute (limbaj) chiar si kick pentru unele motive deranjante) risca sa primeasca ClanWarn sau chiar fie scosi din clan.

 

 

 

* Reguli Inactivitate:

 

Membrii ce sunt inactivi risca sa fie scosi din clan. Daca o sa fiti inactivi pe o perioada de timp puteti posta in topicul de inactivitati al clanului pentru a nu fii scosi din clan.

Activitatea membrilor nu consta doar in activitatea voastra pe chatul clanului sau doar ca purtati tagul la nume. Activitatea consta si in cat de mult timp acordati sub-forumului clanului.

Membrii ce au sub 10 ore jucate in 7 zile vor fi scosi din clan.

 

 

 

* Reguli RankUp:

 

Rankul in clan se da la anumite zile si anume:

Rank 1 - se primeste automat la intrarea in clan,

Rank 2 - se primeste la 7 de zile in clan,

Rank 3 - se primeste la 20 de zile in clan,

Rank 4 - se primeste la 35 de zile in clan, 

Rank 5 - se primeste la 50 de zile in clan.

 

*Pe masura ce ne vom dezvolta, zilele pentru rankup vor creste asa ca sunteti obligati sa cititi acest topic la o anumita perioada.

 

Indiferent de rankul avut, fiecare membru trebuie sa respecte regulamentul. Indiferent de zilele in clan sau de rankul detinut, membrii sunt sanctionati la fel.

Rankul este dat mai mereu la zilele necesare in clan, rar, de zile importante ale clanului (precum ziua clanului, ziua unui co-lider sau ziua liderului) se acorda rankuri drept premii ale unor eventuri tinute in cadrul clanului.

Daca aveti zilele necesare pentru rank puteti contacta un co-lider sau liderul pentru a va acorda rankul asta in cazul in care nu l-ati primit deja.

 

 

 

* Reguli Tag Clan:

 

Fiecare membru este obligat sa poarte tagul. Nepurtarea tagului duce la scoaterea voastra din clan.

Edited by Redds
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.