Jump to content

Cerere AIM - TZS.Sukar.TZS [Respins]


ElJefeOzd
 Share

Recommended Posts

Nume: Ozdemir Robert.
Varsta:Am 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Sunt pasionat de MMA, fotbal, jocuri video si plimbari. MMA-ul este parte din viata mea, practic acest sport de 3 ani si sunt campion national la Grabling la categoria 50-55 kg. Genurile de muzica pe care le ascult sunt : Rap, Hip-Hop, dubstep, trap si rareori manele (la petreceri). Jocuriile mele preferate sunt : SA:MP-ul, League Of Legends-ul, CS:GO-ul si Mario. Sunt clasa a 9a (boboc) in cadrul liceului Constantin Nenitescu, pe profilul Protectia Mediului, un profil destul de interesant. Mai am 2 frati, ambii sunt sportivi, ca si mine. Cei 2 practica dansuri, mama a fost dansatoare "in tinerete" si ei au fost de partea mamei, eu am fost de partea tatalui meu, care a facut box, chiar daca nu fac box practic un sport cat de cat asemanator. Sunt o persoana care uraste miciuna, daca cineva spune o minciuna ar trebui sa aiba un motiv extrem de intemeiat. Am cei 7 ani de acasa si imi indeplinesc fiecare obiectiv. Acesta sunt eu.

Locatia(Oras): Locuiesc in Bucuresti.

 

Ce gen de muzica asculti?: Rap, trap si dubstep, hip-hop, manele (ocazional).

 

 

 

Nick : TZS.Sukar.TZS
Nivel : Nivel 14.
Nume folosite anterior: tZZZeeeK
Vechime pe server: In jur de 6 luni, poate chiar mai mult.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am folosit [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. A fost greseala vietii mele in legatura cu SA:MP-ul, dar nu mai este cazul. Mi-am invatat lectia in cele 3 luni in care am stat pe tusa.

Poza cu invitatie: 8az0ddA.png

Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/TZS.Sukar.TZS(FH-ul meu este slab, deoarece am fost un fraier si nu am stiut sa profit de sansele oferite.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, BAWS, OlteanClan si .BBS

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am avut niciodata ocazia de a ma alatura acestui clan.
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Fifa 16, League Of Legends, GTA IV.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Averes.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10.

Experienta DM [ ()/10]: 9.

Edited by NuSuntRobert
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.