Jump to content

Cerere Hooligans - Squake - Rank 2 Paramedic - 333 ore [RESPINS]


Al3xX111
 Share

Recommended Posts

Nickname: Squake


Nick-uri anterioare: Nu am.


Ce vârsta ai?: Am 16 ani.


Din ce oraș ești?: Sunt din Targu-Jiu.


Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): http://imgur.com/yj8AZt4


Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/Squake


Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am avut ocazia.


Ce hobby-uri ai: Iesitul cu prietenii, tenisul de masa si fotbalul.


De ce vrei să intri în clan: Deoarece este un clan care prinde amploare, cu membrii foarte de treaba si care stiu ce inseamna RESPECTUL.


O scurta autocaracterizare: Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu. Pur si simplu nu stiu ce sa zic, desi ar fi atat de multe lucruri de spus despre mine. Pai, in primul rand sunt o persoana normala, cu preocupari normale care nu poseda absolut nimic iesit din comun. Nu sunt interesant, nu sunt genul care face subiecte de barfa, sunt un om normal si nimic mai mult. Urasc prostia si oamenii care incearca sa para ceea ce nu sunt, urasc sa ma simt neputincios si urasc ca uneori vad doar defectele celorlalti si pe ale mele nu. Imi plac oamenii veseli, ador naturaletea si detest tot ce tine de fals. Sunt un băiat de o fire sociabilă, bine voitoare care nu doreşte răul nimănui. Sunt deschis la provocări şi de obicei când mă apuc de un lucru nu mă dau bătut uşor.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.