Jump to content

Dinu Gheorge: „Va plăti altă dată”


zerofallen
 Share

Recommended Posts

697440-cpr8651.jpg


 


Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo, a analizat prestația alb-roșilor din meciul cu Petrolul, 2-1, și a criticat dur jocul echipei.


 


"În repriza a doua Dinamo a intrat doar o dată în careul Petrolului și a marcat un gol neregulamentar. Este o victorie nemeritată pentru că Petrolul a jucat mai bine.


La faultul de la golul egalizator, Comănescu își bate joc de el, dacă arbitrează așa. Pe mine nu mă deranjează cum a judecat faza, ci cum a arbitrat tot meciul. Probabil că Dinamo va plăti altă dată, cînd nu va mai fi arbitrată de Comănescu. În această seară, Dinamo nu a contat", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.


 


După meci, ploieștenii au reclamat că la faza primului gol al lui Dinamo, Gnohere l-a faultat pe portarul Pecanha.


Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.