SaiuRobertG Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nickname: Saiu. Nick-uri anterioare: SaiuRobertG Ce vârsta ai?: Am 17 ani. Din ce oraș ești?: Bucuresti Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): http://imgur.com/weWfR1Y Profilul de pe panel (link) : greenpanel.bugged.ro/profile/Saiu. Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte din acest clan. Ce hobby-uri ai: Imi place sa ies cu preieteni sau sa imi petrec timpul pe calculator. De ce vrei să intri în clan: Deoarece este unul dintre cele mai organizate clanuri avand niste membrii superbi. O scurta autocaracterizare: Sunt un tip sociabil cu simtul umorului care isi petrece timpul liber pe PC ca restul pustiilor de varsta mea. Nu imi place sa fiu contrazis atunci cand am dreptate si nu imi plac oameni care nu au simtul umorului. Una dintre calitatile mele este spiritul meu cooperant. Nu mai am multe de spus decat ca imi doresc sa intru in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CinaGang Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Chiar daca mi-ai fost in NR, sunt la cotitura cu decizia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayen Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Eu iti voi da un ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LarnaCARO Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nu indeplinesti conditiile minime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moreanu George Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nu indeplinesti conditiile minime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamby Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nu indeplinesti conditiile minime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CinaGang Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 T/C. Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts