L1xU Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 (edited) Nick: CaenTip(avatar/semnătură/logo): AvatarStock(obligatoriu): http://i.imgur.com/lnXWp5a.jpgText: Caen , Angels of WarDetalii: Imi cer scuze daca cer prea mult. Stock-ul pe care l-am adus sa il faceti la dimensiunea de avatar forum, aduca sa ii luati din latime, sa lasati doar desenu acela si sa excludeti ce e in plus. Am pus doua texte, textul "Caen", il puneti deasupra acelui desen din stock si sa fie aproximativ pe toata latimea pozei, textul "Angels of War" il puneti in partea de jos a desenului, nu conteaza marimea fontului, sa fie pe acelasi rand. La dimensiune cred ca se incadreaza la 150x300.Detalii despre text: Aici va las pe voi la alegerea voastra, ma refer la font. Culoare, zic ca un rosu putin spre maro cum este culoarea de la hitman, ar prinde bine pe negru ala. Daca credeti ca s-ar potrivi alta culoare mai bine, e ok. PS: Dau 2+ pentru cine face, daca mai face si altcineva revin maine cu + si la el pentru munca depusa. Imi pare rau ca am scris atat, sper sa nu va obosesc. Stima! Edited January 4, 2016 by Caen.AoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru ALy Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Nu am stiut cum sa fac Angels of War si am folosit 2 variante :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts