Jump to content

Cerere - avatar - Caen


Recommended Posts

Nick: Caen
Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar
Stock(obligatoriu)http://i.imgur.com/lnXWp5a.jpg
Text: Caen , Angels of War
Detalii: Imi cer scuze daca cer prea mult. Stock-ul pe care l-am adus sa il faceti la dimensiunea de avatar forum, aduca sa ii luati din latime, sa lasati doar desenu acela si sa excludeti ce e in plus. Am pus doua texte, textul "Caen", il puneti deasupra acelui desen din stock si sa fie aproximativ pe toata latimea pozei, textul "Angels of War" il puneti in partea de jos a desenului, nu conteaza marimea fontului, sa fie pe acelasi rand. La dimensiune cred ca se incadreaza la 150x300.
Detalii despre text: Aici va las pe voi la alegerea voastra, ma refer la font. Culoare, zic ca un rosu putin spre maro cum este culoarea de la hitman, ar prinde bine pe negru ala. Daca credeti ca s-ar potrivi alta culoare mai bine, e ok. 

 

PS: Dau 2+ pentru cine face, daca mai face si altcineva revin maine cu + si la el pentru munca depusa. Imi pare rau ca am scris atat, sper sa nu va obosesc. Stima!

Edited by Caen.AoW
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.