Jump to content

Aplicatie - West Gangster - FrenKK - 100zile FBI , 100zile SF Police , Rank 5 Taxi LV , Rank 5 Taxi SF. [ACCEPTAT]


FrenKK
 Share

Recommended Posts

  Nume:   Ion.

     Ce vârsta ai?: 16 ani,

     Ce hobby-uri ai?: Fotbal , tenis de masa.

     Ce gen de muzică asculţi?: Trap , rap , putin house.

     Descrie-te în minim 25 de cuvinte:  Sunt un baiat glumet ,  cu cei 7 ani de acasa , nu imi place sa fac glume proaste pe alti prieteni. Urasc oamenii care ma vorbesc pe la spate , eu prefer sa le zic direct in fata.  Pot juca samp maxim 5 ore sau depinde , nu pot sa stau mult in fata calculatorului deoarece imi ies din minti , mai bine afara cu pritenii.  Daca ar fi sa aleg dintre samp si prieteni , logic as alege prietenii , dar sunt multi care aleg samp - nu prea ii inteleg. Cam atat despre mine .

 

      Informaţii SA-MP

 

   Nickname: FrenKK

   Level: 41

   Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Muted 10 min de adminul Evans , reason : call 112. Ban 7 zile  - moduri ilegale  ,  Kicked by admin rayan -  emoticon pe /d ...
   Profilul de pe panel (link):   http://bluepanel.bugged.ro/profile/FrenKK

   Poză cu invitaţia :  http://imgur.com/o9uJT4R

   Ai mai facut parte din acest clan?: Nu.

   Dacă da, de ce ai iesit?:  -

   Ce planuri de viitor ai pe server?: Posibil sa plec in America , dar depinde de capacitatile scolare , inca nu sunt sigur la aceasta faza. In rest sper sa am un lucru decent , bine platit.

   De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:  Consider ca este un clan , cu membri de treaba , avand in vedere ca liderul acestui clan este Vortex ,  m-am decis sa intru si eu la el in clan , pentru ca este un baiat de treaba , chiar daca este admin nu se da mare , si nu isi uita prietenii.

   De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece nu am mai fost niciodata in el , si se aud lucruri bune despre acest clan , membri de treaba etc. Imi place si tag .

   Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Evans ,  mai vorbeam cu Blazko ,  kozlov , Dimy  cam atat.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.