Jump to content

Aplicaţie - West Gangsters - KiNG - 2xRank5 [RESPINS]


Junkie.
 Share

Recommended Posts

    Informaţii din viaţa reală


 


     Nume: Ma numesc Cristi.


     Ce vârsta ai?: Am 16 ani.


     Ce hobby-uri ai?: Gaming, cam atat.


     Ce gen de muzică asculţi?: Ascult doar rap si trap.


     Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Pai, o sa incep prin a spune ca sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, istet, intelegator, amuzant si deloc timid. In timpul liber imi place sa ies afara cu prietenii sau sa ma distrez jucandu-ma jocuri pe calculator cu acestia. Imi fac prieteni foarte repede, sunt foarte activ, atent, am spirit de echipa, ii respect pe cei ce ma respecta si sunt perfectionist. Sunt sociabil dar oarecum reticient cu unele persoane. Pe langa acestea ma inteleg bine cu oamenii, sunt foarte rabdator si nu sunt pretentios. Am capul pe umeri si sunt inventiv, original si ambitios. Nu imi plac scandalurile, consider ca toti putem sa ne intelegem si sa pastram o armonie intre noi. Incerc sa evit persoanele arogante sau laudaroase.


 


      Informaţii SA-MP


 


   Nickname: KiNG


   Level: 27


   Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut un singur ban timp de 14 zile pentru afaceri cu bunuri ce nu tin de server si un mute sau doua de acum multe luni pentru /call 112 aiurea.


   Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/KING


   Poză cu invitaţia: http://imgur.com/Ve7Hlm3


   Ai mai facut parte din acest clan?: Nu.


   Dacă da, de ce ai iesit?: - 


   Ce planuri de viitor ai pe server?: Nu am planuri foarte mari, momentan vreau sa ajung rank 5 in FBI.


   De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece este printre cele mai bune clanuri si are membrii cu capul pe umeri.


   De ce vrei să faci parte din acest clan?: Cum ziceam, deoarece este printre cele mai bune clanuri, are membrii cu capul pe umeri si membrii care s-au facut respectati pe acest server.


   Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Ma inteleg foarte bine cu DrinkVodka si cu Brownes.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.