catalinoti Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) Doar sa ii dau drumul fata sa conectez baza de date . Va rog Ma scuzati pentru gresala titlului. Edited January 8, 2016 by LoveKitty Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristiGX Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Vrei un server ca bugged, du-te si cauta programatori buni. Pentru ca asa a fost creat bugged. Prin gamemoduri personale facute de ei. Nu gasesti pe net. Acest gamemode este special facut pentru aceasta comunitate, nu cred ca cine-va o sa-ti dea ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinoti Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Nu am cerut ca gm-ul bugged apropriat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliona Fratescu Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Eu am dar nu il dau free il vand pe bunuri in joc sau Paysafecard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Eu am dar nu il dau free il vand pe bunuri in joc sau Paysafecard. Gasesti free pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNNz0r Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Doar sa ii dau drumul fata sa conectez baza de date . Va rog Ma scuzati pentru gresala titlului. Intra pe sa-mp.ro si gasesti acolo cate vrei, am postat chiar eu un gm asemanator big... . BFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts