Jump to content

.JigSaw.[] - 610 ore jucate [ACCEPTAT]


Chowder
 Share

Recommended Posts

Nickname: .JigSaw.[]


Nick-uri anterioare: StefaN[].D_69


Ce vârsta ai?: 16 ani.


Din ce oraș ești?: Calarasi.


Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu):http://imgur.com/waAu1S9


Profilul de pe panel (link) :http://greenpanel.bugged.ro/profile/.JigSaw.[]


Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?:Nu am mai facut parte din acest clan.


Ce hobby-uri ai:Fotbal, Gaming.


De ce vrei să intri în clan:Doresc sa intru in clan , deoarece este un clan cu membri de treaba si care au realizat ceva aici pe server , dar si pentru ca este un clan cunoscut pe server si respectat. 


O scurta autocaracterizare:Pot spune ca sunt un tip de treaba , caruia ii place sa isi faca prieteni noi , dar si sa fie bine vazut pe unde trece . In timpul in liber imi place sa ies afara impreuna cu prietenii sa stam de vorba , sa pierd timpul pe calculator pe diferite jocuri si pe skype alaturi de prieteni.Imi plac foarte mult filmele si emisiunile televizate despre Arte Martiale , MMA , si alte subcategorii ale fighting-ului.In general sunt un tip serios , ambitios si prietenos.Nu suport oamenii ce fac glume de prost gust , sau indivizii pe care ii ajuti si mai apoi uita de unde au plecat.Cam atat despre mine pe scurt , sper ca am spus ce trebuia.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.