iStyle Alliance Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Nickname:iStyle Level:50 Ore jucate:1715 Poza cu invitatia:http://imgur.com/Hh6Zc6m Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/iStyle Sanctiuni:Am 1/3 warn pentru c-bug. Cateva realizari pe server/ forum:Am avut rank 5 Taxi San Fierro, Fbi si 100days+ in Alliance inainte sa se destrame. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc minecraft. De ce vrei sa intri in clan:Vreau sa intru in clan deoarece am prieteni si este un clan serios. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Da, [A]lliance. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din The Legends. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Diesel, Easyw0w, Selfies si alti. Planuri de viitor pe server?Vreau sa intru in acest clan si sa stau cat de mult, si intr-o factiune mica. Informatii legate de viata reala: Prenume:Adi. Varsta reala:Am 18 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt o persoana sincera, prietenoasa si cu respect pentru toata lumea. Imi place sa ajut si daca am gresit sa imi asum faptele. Ce gen de muzica asculti?Rap, pop. Ce hobbyuri ai?Fotbal-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzEK. Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Nu prea te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawky Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Silaghi Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Nu te cunosc / ai clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Ai avut si banuiesc ca inca ai un comportament ce lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts