Sandy Si George Moise Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) Informaţii din viaţa reală Nume: Robert Ce vârsta ai?: Am 17 ani. Ce hobby-uri ai?: Hobby-urile mele sunt iesitul afar cu prietenii si fotbalul. Ce gen de muzică asculţi?: Ascult toate genurile de muzica, mai putin muzica populara si heavy metal. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt o fire amabila si serioasa. Stiu s afac diferanta intre a face treaba si a face ''caterinca''. Ma adaptez la toate situatiile si incerc sa le fac exact cum trebuie pentru a nu gresi si pentru a nu fi sanctionat. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman. Sunt un baiat sociabil, ma atasez foarte repede de oameni si ador sa lucrez cu prietenii. Informaţii SA-MP Nickname: dOx Level: 47 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): ban pentru necooperare admin, moduri ilegale. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/dOx Poză cu invitaţia : http://imgur.com/8IygQLb Ai mai facut parte din acest clan?: Nu. Dacă da, de ce ai iesit?: - Ce planuri de viitor ai pe server?: Nu pot sa prezic viitorul. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Am hotarat sa aplic aici deoarece nu oricine intra in acesta si am ulti prieteni in acest clan. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Doresc să intru în acest clan, deoarece este un clan respectat, cu niste membrii okay si cu cei 7 ani de acasă cu care poti tine o conversatie. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Adrian, MiHaiCR7, Eden, Blazko si altii. Edited January 10, 2016 by Alliance MemPhiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
StuDenT Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiizzy Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladPetrus Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Neutru. T/C, Repsins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandy Si George Moise Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 Retrag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Respins! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts