Jump to content

Angels Of War - Regulament intern


The St3
 Share

Recommended Posts

OcDb5tc.png

> Comportamentul membrilor

 

Pentru ca suntem un clan mare si respectat trebuie sa aratam ca meritam sa fim respectati. Membrii clanului sunt obligati sa aiba un comportament adecvat cu fiecare player, indiferent ca acesta are level 1 sau 100, fiecare player in ochii membrilor este egal, excluzandu-se playerii ce batjocoresc clanul, membrii etc.

Orice comportament inadecvat din partea membrilor cum ar fi: spam in exces pe chatul clanului, jignirea / batjocorirea altor playeri indiferent ca fac parte sau nu din clan, limbaj vulgar pe chatul clanului etc duce la scoaterea voastra din clan.

Membrii clanului ce sunt sanctionati timp in care fac parte din clan (warn, jail, ban, mute (limbaj) chiar si kick pentru unele motive deranjante) risca sa fie scosi din clan.

 

 

 

> Inactivitate

 

Membrii ce sunt inactivi risca sa fie scosi din clan. Daca o sa fiti inactivi pe o perioada de timp puteti posta in topicul de discutii generale al clanului pentru a nu fii scosi din clan.

Activitatea membrilor nu consta doar in activitatea voastra pe chatul factiunii sau doar ca purtati tagul la nume. Activitatea consta si in cat de mult timp acordati sub-forumului clanului, mai ales membrii ce detin drept de vot. 

Membrii ce au sub 10 ore jucate in 7 zile vor fi scosi din clan.

 

 

 

> Aplicatii & detalii pentru membrii ce voteaza/acorda invitatii

 

Chiar si membrii care au acordat unui player invitatie pentru a face o aplicatie pot vota.

Pentru a acorda o invitatie in clan este nevoie de minim rank 5 in clan, membrii ce nu au rank 5 si doresc sa acorde o invitatie unui player pot contacta un membru de rank 5 pentru a le acorda invitatia.

Pentru a vota in aplicatiile facute la clan aveti nevoie de minim rank 3, membrii ce nu au minim rank 3 nu au voie sa voteze, veti fi atentionati de fiecare data si o sa vi se stearga postarea din aplicatie.

Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (neutru, pro sau contra) sa aduca un argument minim.

Membrii ce au rank de vot sunt nevoiti sa posteze in fiecare aplicatie. Membrii ce nu acorda timp voturilor in aplicatii risca sa isi piarda rankul in orice moment. Activitatea in clan consta si in sectiunea de pe sub-forumul clanului, nu numai pe chatul clanului sau doar prezenta tagului purtat langa nume.

 

 

 

> Rank

 

Rankul in clan se da la anumite zile si anume: Rank 1 - se primeste automat la intrarea in clan, Rank 2 - se primeste la 3 de zile in clan, Rank 3 - se primeste la 10 de zile in clan, Rank 4 - se primeste la 17 de zile in clan si Rank 5 - se primeste la 24 de zile in clan.

Indiferent de rankul avut, fiecare membru trebuie sa respecte regulamentul. Indiferent de zilele in clan sau de rankul detinut, membrii sunt sanctionati la fel.

Rankul este dat mai mereu la zilele necesare in clan, rar, de zile importante ale clanului (precum ziua clanului, ziua unui co-lider sau ziua liderului) se acorda rankuri drept premii ale unor eventuri tinute in cadrul clanului.

 

Daca aveti zilele necesare pentru rank puteti contacta un co-lider sau liderul pentru a va acorda rankul asta in cazul in care nu l-ati primit deja.

 

> Tagul clanului

 

Fiecare membru este obligat sa poarte tagul. Nepurtarea tagului duce la scoaterea voastra din clan.

Edited by bLedea.AoW
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.