tns belgianu Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Salut bugged, am si eu o mica problema. Folosesc browserul Opera, si de cateva zile, numai imi intra in el, adica imi intra, dar nu se incarca nicio pagina nimic. Bun, l-am dezinstalat, si am instalat mozila. Astazi, nu imi mai intra in ea, dau pe ea, si nimic. Vreo idee? Ofer +3 celui ce ma ajuta, va rog mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalina. Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Foloseste si tu google chrome sau internet explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution andreiutzzu99 Posted January 11, 2016 Solution Share Posted January 11, 2016 Problema asta am avut-o si eu ieri, pur si simplu nu mi se deschidea deloc Opera/Internet Explorer/Google Chrome , este o eroare de la svchost.exe , eu am reinstalat windows, am formatat tot iar acum merge bine totul, sau incearca sa iei un antivirus si dai un scan sa vezi daca mai face. Sper ca te-am ajutat . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tns belgianu Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 O sa incerc, revin cu EDIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Catalin. Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Daca cum a zis mickey daca e de la svchost reinstall windows si bagati anti-virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mont3Kill2 Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Salut bugged, am si eu o mica problema. Folosesc browserul Opera, si de cateva zile, numai imi intra in el, adica imi intra, dar nu se incarca nicio pagina nimic. Bun, l-am dezinstalat, si am instalat mozila. Astazi, nu imi mai intra in ea, dau pe ea, si nimic. Vreo idee? Ofer +3 celui ce ma ajuta, va rog mult! Reinstaleaza windows-ul de la 0. Inclusiv D si E (daca ai). Asa pateam si eu pana am instalat windows-ul de la 0. Se acumuleaza anumiti "blocari" in folderele de tip "3231241fsf25" si nu iti mai permit accesul la Google Chrome, Mozzila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugetzz Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Iti zic, cel mai ok este Maxthon Cloud Browser. Este cel mai ok browser vazut de mine odata, are adblocker incorporat, fara sa-l instalezi, nu face fiţe. 0 Lag, 0 reclame. Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tns belgianu Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Problema asta am avut-o si eu ieri, pur si simplu nu mi se deschidea deloc Opera/Internet Explorer/Google Chrome , este o eroare de la svchost.exe , eu am reinstalat windows, am formatat tot iar acum merge bine totul, sau incearca sa iei un antivirus si dai un scan sa vezi daca mai face. Sper ca te-am ajutat . Am instalat norton, am dat un rescan la pc si a mers, acum merge si chrome, si opera, si mozila. Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts