Jump to content

Cerere - [AIM] - []MaryDealer [Respins]


Tuddi
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Tudor
Varsta: Am 15 ani, in februarie fac 16.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pai pentru inceput, m-am nascut pe 20 februarie 2000 si ma numesc Tudor deja de aproximativ 16 ani. 
Sunt un baiat destept, am cei 7 ani de acasa si imi place sa imi fac prieteni noi. Nu sunt de mult timp pe acest server, dar l-am indragit foarte mult. In timpul liber fac sport, ma plimb cu prietena, merg la o bere cu prietenii sau joc jocuri. Imi place foarte mult sa ascult muzica si sa ma distrez. 

In iarna anului 2014 am aflat de acest joc ( SA:MP ) de la un bun prieten. Mi-am facut acest cont cu nick-ul "bro007" care provine de la o grupa din care faceam parte. Eram incepator, ce sa zic. Am inceput sa fac bani la fish. Mi-am facut 5.000.000$ Si mi-am luat un Burrito, imi placea rau masina aia. Dupa ceva timp am aflat de factiuni si am zis sa incerc. Desigur am fost respins si m-am suparat, m-am lasat de SA:MP o jumate de an. Dupa ce am revenit am aplicat in SF Paramedic, am fost acceptat, am dat test-ul si cu 2/3 am intrat. Dar nu a durat mult. La 14 zile am bagat demisie, credeam ca daca am o factiune in FH o sa ma accepte in alte factiuni, Dar cu parere de rau nu a fost asa. Aplicam ca nebunu si nimic. Pana cand aLonE mi-a oferit o sansa pe care am pierduto. Am facut parte din SFPD 7 zile dupa care am fost scos cu 3/3. Mi-am dat seama ca nu am facut nimic corect, deci am zis sa reincerc si am aplcat Taxi SF. Parca tot bine, dau test de intrare ( teoria 1/3 si practic 0/3 ). Dar dupa ce fac 2 zile in acea factiune lider-ul a luat remove. Si de atunci nu am mai fost acceptat in nici-o factiune pasnica. Pana nu am dat de KingstonN, am facut 2-3 duele cu el si mi-a zis sa vorbesc cu lider/co-lider sa dau duele. Bineinteles ei nu erau on. Atunci l-am intilnit pe Heinzel, dupa 4-5 duele cu el mi-a zis sa aplic. Asa ma intrat in prima mea mafie, dar dupa 10 zile am fost chemat de catre RagnarLothbrok in Italian mafia. Am fost luat la teste de catre Aramis si desigur nu am vrut sa dau datele si am luat ban 7 days. Dupa care am revenit. Am intrat in Russian Mafia si dupa 2 zile liderul a lasat si am fost chemat in SF Bikers unde ma cunosteam bine cu AbsoluteZERO si Cristi. Dupa ce AbsoluteZERo a decis sa se lase si sa-si faca de cap m-am reintors in Italian mafia. Si uitema aici. Cam atat, sper sa imi oferiti o sansa. Stiu ca am scris mai multe despre cariera mea in SA:MP, dar asta e mia important.

Locatia(Oras):Sunt din Republica Moldova, orasul Chisinau.

Ce gen de muzica asculti?: Rap, Trap, Dance si desigur Manele.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : []MaryDealer
Nivel : 38 242 / 116
Nume folosite anterior: bro007
Vechime pe server: Aprximativ 2 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am fost banat 7 zile pentru necooperare.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/x4iOi2E

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]MaryDealer
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, cu care am vorbit mi-au raspuns frumos. Asta m-a atras la acest clan.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am facut parte din mai multe clanuri neserioase. Am avut clanul meu [Crazy] Crazy Boys, dar l-am pierdut cand mi-a fost spart contul []Batranul.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai facut parte din acest clan.
Ce alte jocuri mai joci?: Acum doar SA:MP.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Valentn7, G3oo, Bilzerian, Rize_SICILIANU, TriGGeR, Zotha, Griphook.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:7/10

Experienta DM [ ()/10]:10/10


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: skype: tudor-grama87
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan destul de bone aranjan, are ceva vechime pe server si are membri destul de ok.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ce voi putea il voi ajuta, dar cel maimult cu activitatea mea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles.

Edited by MaryDileru CODAT.
Link to comment
Share on other sites

Fh cam slabut, dar pentru aplicatie ai un PRO.

Multumesc, Respect din partea mea.

 

Pro, meriti o sansa.

Multumesc mult.

 

neutru, fh slab.

Csf.

 

pro.

Multumesc mult.

 

Neutru.

csf.

 

Pro

Sa traiesti!

 

Neutru

 

Neutru

 

neutru.

Asta-i, respins. Bafta la toti.

Neutru, nu te cunosc asa bine, si nu stiu la ce-ti bate capul.

@HighTeck, acum sunt sigur ca nu o sa ma cunosti. 

 

 

Respins  .t/c.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.