Jump to content

Crash când intru în joc.


Wixe
 Share

Recommended Posts

Salut! Am reînceput să joc samp de câteva zile ,azi fiind a3a zi,am lăsat pc deschis,intru în joc am văzut că a fost o problemă cu baza de date,dau /q și intru în joc dar acum îmi dă crash înainte să intre în loading screen. Se face ecranul negru pentru o milisecundă și după îmi dă crash. Soluții ? 

 

@Un link pentru un gta bun fără viruși dacă se poate.

Link to comment
Share on other sites

Nush ce ai putea sa faci pe langa faptul sa reinstalezi windows sau sa iei alt gta.. cauta pe net site-uri cu servere de SA:MP si acolo poti gasi la sectiunea SA:MP mai stiu eu.. si poate lasa si un download la gta .. incearca sa faci ce am zis eu s-au dai rr la windows cred ca e cel mai bine.Oricum bugged nu incurajeaza pirateria.

Link to comment
Share on other sites

Incearca sa iti iei GTA-ul acela original care trebuie, deorece sunt multe GTA San Andreas-uri postate pe google de diferiti oameni, si nu toate sunt compatibile cu PC-ul tau, sau chiar deloc.

Scrie pe google "download gta san andreas oiriginal HQ" (dai pe primu-l video de pe YouTube)instaleaza-l si dupa aceea pune-ti si SA:MP-ul, vezi daca merge.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.