Gabidinamo97 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Nickname: iCatalinn Nick-uri anterioare: Nu am avut. Ce vârsta ai?: Am 17 ani. Din ce oraș ești?: Ploiesti. Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu):http://imgur.com/SG6c2Pa Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/iCatalinn Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut. Ce hobby-uri ai:Joc fotbal, doar asa cu prietenii, nu la un club, tennis de camp, de picior. Imi place foarte mult sa fac sport. De ce vrei să intri în clan: Deoarece este un clan bun, in care intre doar cei care merita, liderul si co-liderii sunt cu functii importante pe acest server, de aceea este un clan cautat si respectat pe server. Doresc sa intru in el pentru a-mi faci prieteni noi si pentru a face parte dintr-o familie. O scurta autocaracterizare: Ma numesc Gabriel, am 17 ani si locuiesc in orasul Ploiesti. Sunt un baiat cinstit, vorbaret cand este cazut, stiu sa glumesc atunci cand trebuie si sa fiu serios, imi place sa fiu sincer cu cei din jurul meu, am cei 7 ani de acasa. Acesta sunt eu, intr-un singur cuvant, Gabriel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEFUSED Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Indeplinesti condiitile, deci iti dau o sansa. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vance. Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 (edited) Pro. Edited January 14, 2016 by Vance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chowder Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Indeplinesti condiitile, deci iti dau o sansa. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayen Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ore jucate - Ok FH - Slabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omusubtire Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Indeplinesti condiitile, deci iti dau o sansa. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_17 Official Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Indeplinesti condiitile, deci iti dau o sansa. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CinaGang Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 T/C. Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts