andreiutzzu99 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Salut, are cineva idee de ce nu imi apare nimic in winprefetchview ? Oare ca am dat un scan cu avastul ? Dau 1kk celuia care imi zice de la ce poate fii. ON: Nu am SSD http://imgur.com/8AIKwuJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndm Dani Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 "Corn7Days" coming soon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Between98 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Fa windowsu, mz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiutzzu99 Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 (edited) Mai vreau sa precizez ca nu am sters nimic, doar am dat un scan cu avastul in urma cu 2 zile, si cred ca de la asta e. Edited January 14, 2016 by CLONEYPRINTUARABIEI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mont3Kill2 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Salut, are cineva idee de ce nu imi apare nimic in winprefetchview ? Oare ca am dat un scan cu avastul ? Dau 1kk celuia care imi zice de la ce poate fii. ON: Nu am SSD http://imgur.com/8AIKwuJ Cel mai probabil o fi de la windows. Majoritatea programelor au virusi :-? de la updateuri / browsere ( e de ajuns sa deschis browserul sa iei virusi). 2. Reinstaleaza windows-ul si nu mai baga antivirus -> e o prostie antivirusul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiutzzu99 Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Cel mai probabil o fi de la windows. Majoritatea programelor au virusi :-? de la updateuri / browsere ( e de ajuns sa deschis browserul sa iei virusi). 2. Reinstaleaza windows-ul si nu mai baga antivirus -> e o prostie antivirusul. Cel mai probabil cred ca e de la scan-ul acela dat in urma cu 2 zile, banuiesc ca a scos tot din prefetch ca sa fie mai mult spatiu, ma gandisem si eu ca e de la antivirus Voi reinstala windows, deoarece acum cateva zile aparea totul in prefetch, ma gandeam si eu la varinata cu windows sa il reinstalez, dar ma gandeam la alta cale poate ceva sa nu resintalez. Multumesc de sfat . .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Between98 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Cel mai probabil cred ca e de la scan-ul acela dat in urma cu 2 zile, banuiesc ca a scos tot din prefetch ca sa fie mai mult spatiu, ma gandisem si eu ca e de la antivirus Voi reinstala windows, deoarece acum cateva zile aparea totul in prefetch, ma gandeam si eu la varinata cu windows sa il reinstalez, dar ma gandeam la alta cale poate ceva sa nu resintalez. Multumesc de sfat . .t/c. Astept 1kk ca eu ti-am zis primu, mz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiutzzu99 Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Astept 1kk ca eu ti-am zis primu, mz. Asteapta-i in gura =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaskowski Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 (edited) @, Nu iti apare nimic pentru ca ai dat clear cu CClear 100%. Verifica si erorile din winows. Selecteaza unitatea dorita (propietati) -> instrumente dupa verificare dai START sa repare si astepti. Edited January 14, 2016 by Blaskowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiutzzu99 Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 @, Nu iti apare nimic pentru ca ai dat clear cu CClear 100%. Verifica si erorile din winows. Selecteaza unitatea dorita (propietati) -> instrumente dupa verificare dai START sa repare si astepti. Unde sa selectez faza asta ? Poti sa imi faci o poza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaskowski Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Unde sa selectez faza asta ? Poti sa imi faci o poza ? Pe driverul in care ai tu windows. Ex: eu il am pe disk C. faci asa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts