Jump to content

Reclamatie TIBI


Robert-deleted

Recommended Posts

Nick-ul tau: El.Comandante
Level-ul detinut: 22
Nick-ul celui reclamat: TIBI
O descriere a situatiei: Mi-a facut reclamatie Achhraf si dupa spusele lui Tibi , eu sunt vinovatu ca i-am dat /uninvite. In primul rand se vede cum i se zicea sa nu mai faca dm si in al 2-lea rand nu puteam sa il las sa faca in continuu dm pana intra Bursucel : "Tu ca sublider raportezi greselile la lider si nu actionezi de unul singur." Tu cum ai fi procedat domnule , chiar sunt curios , il lasai sa isi faca de cap pana iti intra liderul ? Ma abtin sa nu iti zic pe fata despre tine si achhraf ca iar imi dai ban pe forum.Astept un raspuns inteligent ca cel de la reclamatie , lasa de dorit. Am uitat sa mentionez ca i-am zis de FW si tot continua sa faca DM pe colegi.
Dovezi (poze, video, etc.): http://bugged.ro/topic/1765-complaints/

Link to comment
Share on other sites

Eu pe bursucel l-am pus lider nu pe tine. Eu nu raspund de actiunile pe care tu le faci, ca daca vream te puneam lider. :)

Te-am scos din factiune, nu ai ce cauta intr-una daca nu-ti convin regulile pe care le impunem. 

http://i.imgur.com/H4ucfqc.png - suspend pe forum 5 zile si la urmatorea abatere o sa primesti ban permanent, si pe server. nu-ti permit sa vorbesti asa cu mine.

daca ai nevoie de atentie, incearca pe altu, n-o sa-ti placa atentia oferita de mine.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.