Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Wer0z[]. - Level 36 - 1300 ore jucaate - rank 5 school instructors

Recommended Posts

Posted

Nickname: Wer0z[].

Level: 36

Ore jucate: 1300

Poza cu invitatia: http://imgur.com/Y9uzfDS

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Wer0z[].

Sanctiuni: 3 / 3 warn's cand aveam level mai mic.

Cateva realizari pe server/ forum: Cea mai mare realizare a mea a fost: prietenii si experienta pe acest server.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:  Pe langa SA:MP, mai joc si CS:GO, in rest nimic.

De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan cu o anumita reputatie pe server si am prieteni aici.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, fostul [AIM], .Si, .uL, etc.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? N-am mai facut parte.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? BineInteles.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: TrustMe, RaZZvan, Sumix,  etc.

Planuri de viitor pe server? Sa ajung ceva mai sus de atat, de exemplu: lider, helper, etc.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Sandu

Varsta reala: 16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Sandu Alexandru Cosmin, am varsta de 16 ani, lucrurile care imi plac sunt: fotbalul, basket si sa ies cu tovarasii mei pe afara. In timpul liber prefer sa stau la PC, dar de multe ori prietenii ma gasesc pe terenul de fotball, imi place munca in echipa, urasc oamenii care mint si ii descoper foarte usor, sunt o fire timida, dar cu simtul omorului, nu imi place sa ma laud, nici sa critic pe altcineva.

Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica.

Ce hobbyuri ai? Fotbal si Basket.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.