Jump to content

Cerere - AIM - DEFUSED[Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Vlad
Varsta: 20
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Mă numesc Vlad, sunt un băiat simplu, cu capul pe umeri. Imi place să-mi fac treaba ca la carte si niciodată să las un lucru neterminat. De asemenea, îmi place să creez o atmosfera plăcuta in jurul meu, sunt un tip serios, îmi place să fiu respectat si, bineînțeles, să respect și eu la rândul meu.

Locatia(Oras): Rm.Valcea

Ce gen de muzica asculti?: Rock, Metal, Jazz, Blues, Soul, Funk, Drum'n'Bass.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick: DEFUSED
Nivel: 20
Nume folosite anterior: Nu am.
Vechime pe server: Joined: 2015-06-13 23:44:38
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, la TW. Nu mi-a functionat un program.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/tD7G7tE

Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/DEFUSED - Am stricat FH, dar il fac frumos la loc.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da. [H], BAWS, [bVb], [sS].

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost. Am iesit cu demisie din cauza spam-ului. Check demisii.
Ce alte jocuri mai joci?: Momentan niciunu.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Jeez, Dantes., SoryN, AveReS.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: [email protected]
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Fiindca este unul din cele mai frumoase clanuri de pe server.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Activitate, seriozitate.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Edited by DEFUSED
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.