Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pntru ca ai deja baza creata si nu ai acces ca la localhost/phpmyadmin deoarece sunt mai multe baze de date inregistrate la ei si tu depinzi numai de unua uita screenshot: http://imgur.com/rV87UoB

ei (cei de la host) ti-au creat o baza de date cu username-ul tau de la gamecp sau ti-au pus ei alt nume la baza

Posted

Pntru ca ai deja baza creata si nu ai acces ca la localhost/phpmyadmin deoarece sunt mai multe baze de date inregistrate la ei si tu depinzi numai de unua uita screenshot: http://imgur.com/rV87UoB

ei (cei de la host) ti-au creat o baza de date cu username-ul tau de la gamecp sau ti-au pus ei alt nume la baza

pai cum pun fisierul sql in php?

Posted

Si daca o bag dupa nu mai pot sa o schimb?

Nu poti sa ii schimbi numele din "liviu32" in alt name pentru ca asa ti-a creat-o hostul. La gamemode pui asa: 

#define SQL_HOST "ip host db"
#define SQL_USER "liviu32"
#define SQL_PASS "parola"
#define SQL_DB "liviu32"

depinde de ce gm folosesti da cred ca ai inteles

• Upvote 1
Posted

Nu poti sa ii schimbi numele din "liviu32" in alt name pentru ca asa ti-a creat-o hostul. La gamemode pui asa: 

#define SQL_HOST "ip host db"
#define SQL_USER "liviu32"
#define SQL_PASS "parola"
#define SQL_DB "liviu32"

depinde de ce gm folosesti da cred ca ai inteles

ma refeream ca daca import baza asta si vreau sa o schimb nu merge sa pun alta peste ea?

Posted

ma refeream ca daca import baza asta si vreau sa o schimb nu merge sa pun alta peste ea?

Ba da ca sa o golesti baza de date selectezi toate tabelele ce tu le-ai bagat si le dai "Drop" si se sterg e foarte simplu

• Upvote 1
Posted

Ba da ca sa o golesti baza de date selectezi toate tabelele ce tu le-ai bagat si le dai "Drop" si se sterg e foarte simplu

multumesc mult

Posted

aici nu prea am inteles, ce trebuie sa pun? #define SQL_HOST

Acolo daca sti era scris "localhost" in loc de local host pui IP-ul de la hostul tau nu FTP ip-ul de la phpmyadmin sau incearca cu cel de la server depinde de unde ai hostul

Posted

Acolo daca sti era scris "localhost" in loc de local host pui IP-ul de la hostul tau nu FTP ip-ul de la phpmyadmin sau incearca cu cel de la server depinde de unde ai hostul

am de la xtremehost

Posted

Nu e de la DB, e de la gamemode. Incearca sa bagi plugin-urile si toate datele in server.cfg si dupa dai restart

gata am facut, dar cand scriu in joc o comanda nu se intampla nimic, banuiesc ca e de la un plugin. Daca e dll pluginul il pun .so?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.