Jump to content

Retragere - HoLLy

HoLLy578
 Share

Recommended Posts

Nickname: Fr3sH[] / fallout.
Serverul pe care ai jucat?: red.bugged.ro.
De ce ai ales sa te retragi?: Uitaţi:

1. Din server RPG a ajuns server STUNT.
2. Prea mult pupincurism.
3. Bugged-ul nu mai e ce a fost.., sunt in jur de 98% copii de 11-12 ani care injura si fac dm si 2% care sunt oameni mai maturi.
4. Mi-am dat seama că am făcut o mare greşeală să revin pe această comunitate. Numai post-hunteri peste tot, nemâncati.. In p*** mea, e doar un joc. Am uitat scopul principal al jocului. Ma doare'n p*** efectiv de comunitate si de tot. Mă doare'n p*** că o să imi dea shad0w ban pentru ce am scris aici. M-am săturat de copiii de 12 ani care se bucura atunci când un leader primeste lw, copiii care se bucură când le răspunde Shad0w la o intrebare. Regret că mi-am pierdut 3 ani din viaţa.M-am săturat de " mafiotii valorosi " ( nu e nimic interesant daca omori niste pixeli mai ales pe un fundal bazat pe manele ).

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: nimic.
Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: imi deschid sv sau rivala.
Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Kennedy, SorYn (green lvpd ), paradoXx aka C_jay, COCACOLA,Keidiz( Kdstx ). James, xBl3nd, Shad0w, Tibi, Tudor7 ( blue ), SILESEN ( blue ), CuLLeR, BROCK, KiLLiN, .Dragos[], Shady, Maribu, FriendLy, FiNNN, TheNiGGlet ( sa te vad admin nabule ), NOXXON, DanielDG, Jmeq, Apply, Vick, Ezeken,CRiS, .Darius, Gebita, Cronos, Gnokh, Cosme, Mont3kill2, Gotika, Gaboy ( Gaboyu ), Legal, Josh[]., Sweeper aka Hardwell,Tyry ( colony ), AceKILL, oKapi, InaKa, Hawk ( red, al 2-lea lider taxi ls ), MarioSAN., CyberFunK( blue ), Ady_Spawn, NUGETZZ, Awesoke, Splash, Addict., SEBALAW, Rada, Miichael, L.E.X.U.S., DANiDANiO3, RockGTPro, Dany_Spawn,Rember, Alex, SmokeScreen, SLAM, Ketller, zeus aka mackenz, kecruez, allis, ovi, lebroff, essence, azazelu, derron, dantes, florin si tot clanul BAWS de pe red si toata freq 254 / 700 de pe red.
Dacă am uitat pe cineva imi pare rău.
Ai altceva de adaugat?: Vă salut, mult succes pe acest server care il domină copii de 12 ani.
Numai injurături, dm, etc...baftă.

NU ACCEPTI PE RED PE DANUTZ003 IN FACTIUNI, TEPAR.

O sa mai raman pe forum.

Edited by HoLLy BAWS
  • Upvote 2

Vorbea de post-hunteri .. =)) Dar saluta BAWS. Wee .. naspa.. si eu m-am lasat.. pe mine nu m-ai pus la prieteni acolo .. lasa .. in fine :D.

acm te pun, am dat copy paste de la o daia mai veche =)))))))))))))))))

pa

pa

Bft!

bafta

Baftă frate.:*

bafta

Ne auzim pe fb, bafta! 

M-ai uitat... 

bafta, te pun acm

Ai uitat de Monty, bafta in RL :3

bafta, acm te pun