KentBoom Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Salut, acest wishlist e o achizitie buna? Daca da, GTA V, CS GO in cate fps ma vor duce si pe ce setari.. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1591345/ Gasesc in alta parte mai ieftin? Edited February 13, 2016 by KentBoom Quote
BlazKo Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Bun: pentru acel sistem nu ai nevoie de 600W, max. 550W. nu ai nevoie de cooler VGA. nu ai nevoie de pasta. acel SSD e slab. In rest e bine, se putea si mai bine. Ti-am facut eu o configuratie mai buna. P.S.: Acel cooler il am si eu, sunt multumit de el, in full load peste 51 de grade nu trece. P.S.2: Daca poti sa mai pui 100 lei, iti poti cumpara acest SSD. Daca te mai pot ajuta si cu alte recomandari/sfaturi, nu ezita sa dai 'Quote'. Cu stima, BlazKo Edited February 14, 2016 by BlazKo Quote
J.Darius.xD Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Salut, acest wishlist e o achizitie buna? Daca da, GTA V, CS GO in cate fps ma vor duce si pe ce setari.. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1591345/ Gasesc in alta parte mai ieftin? Pai ma, blazko are dreptate aici, nu ai nevoie de pasta termo conductoare. Chiar daca e cu 50 lei mai scumpa configuratia aia, e lafel aproape. Dar eu totusi zic sa mergi pe un AMD ca placa video. Un r7 370 si ajungi cu 30-40 lei mai scump sau nu stiu sigur diferenta. Si ca procesor, eu zic sa mergi pe un FX, stiu ca e un PC de buget, e bun si i3-ul ala. Dar eu as merge pe un FX 6300. Bafta. Quote
DEFUSED Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) Salut, da, este o achizitie bunicica. Poti merge lejer si pe variantele precizate de baietii de mai sus (si eu ti-as recomanda versiunea lui BlazKo), fiindca stiu ce vorbesc, totul tine de tine si de bugetul tau. La CS:GO nu o sa ai probleme deloc, insa la GTA V, pe full hd cu toate detaliile la maxim nu cred ca treci de 50 fps, dar oricum nu-ti trebuie mai mult, fiindca se va misca bine. Bafta ! Edited February 17, 2016 by AIM.DEFUSED Quote
Kent. Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 GTA 5- la setari medii joci in 40-50 fps. CS:GO -poti juca la setari maxime in 100-150 fps. Quote
Recommended Posts