cosmyN. Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Pentru ca abia m-am apucat de photoshop, am decis sa creez acest topic pentru parerile persoanelor pricepute in acest program, vreau sa precizez ca sunt la inceput, pentru mine conteaza orice sfat adresat ! Multumesc
DragosPustiu Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Sunt bune pentru un incepator . Foloseste si tu un blur calumea + foloseste fonturi mai frumoase . Pune-le drop shadow 1 0 1 Foloseste fontul Streamster .
cosmyN. Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Sunt bune pentru un incepator . Foloseste si tu un blur calumea + foloseste fonturi mai frumoase . Pune-le drop shadow 1 0 1 Foloseste fontul Streamster . Multumesc pentru sfat, am sa-l folosesc :D
Alexa Flavius Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ai putea sa imi faci si mie unu exact ca ultimul, dar sa aiba scris-u acela din poza 2? Poza de pe fundal sa fie pen-ultima poza. Daca veri, sa scrie DumiL (de mana) si dedesupt bugged.ro.
Recommended Posts