azeSan Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 data viitoare , specificati si rank-ul in care jucati. mai mult de silver nu dau. Quote
Ako Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 data viitoare , specificati si rank-ul in care jucati. mai mult de silver nu dau. Gold Nova 2 dupa update. Quote
azeSan Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 cum adica dupa update? :)) nu inteleg partea asta. inainte de update ai fost global sau ce? Quote
Ako Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 (edited) cum adica dupa update? :)) nu inteleg partea asta. inainte de update ai fost global sau ce? Nu coaie, nu intelegi, a fost facut un update la rank-uri, iar toti gen MGE DMG LE acum sunt gn2 gn3 gnm, eu am fost MGE. Edited February 16, 2016 by Akolitza.47 Quote
azeSan Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 wow.. interesant.. eu inainte de update , am fost mge si acum sunt dmg.. de ce? Quote
Ako Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 wow.. interesant.. eu inainte de update , am fost mge si acum sunt dmg.. de ce?Nu ai cum, toti jucatorii au luat derank, nu te mai da tu zmeu, daca inainte de update ai fost MGE si nu ai reusit atunci sa intrii in DMG nu ai cum sa intrii in DMG dupa update, stii de ce?! Pentru ca jucatorii care erau LE LEM sau Supreme cand tu erai MGE acum au derankat in DMG MGE MG2 etc, la fel si la mine, eu care am fost MGE in trecut nu pot sa fac fata la MGE actual, care sunt Supremii si LEM-urile, nu stiu daca ai inteles. Quote
azeSan Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nu ai cum, toti jucatorii au luat derank, nu te mai da tu zmeu, daca inainte de update ai fost MGE si nu ai reusit atunci sa intrii in DMG nu ai cum sa intrii in DMG dupa update, stii de ce?! Pentru ca jucatorii care erau LE LEM sau Supreme cand tu erai MGE acum au derankat in DMG MGE MG2 etc, la fel si la mine, eu care am fost MGE in trecut nu pot sa fac fata la MGE actual, care sunt Supremii si LEM-urile, nu stiu daca ai inteles. eu stiu ca multi se plang ca au fost "globali" inainte de update iar acum sunt "silveri" (zic asa la vrajeala).. dar serios , eu chiar n-am fost derankat.. inainte de update am fost si DMG.. dar inainte fix inainte , am fost MGE .. si chiar nu m-a derankat. Chiar nu stiam de ce se plang asa de multi. Quote
DANjR Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Un #ace corect :D Edited February 18, 2016 by nigga.ZakieN Quote
Recommended Posts