Jump to content

Smite


Fuji
 Share

Recommended Posts

*Link unde va puteti face cont: http://www.smitegame.com/play-for-free?ref=Atheros2


 


*Descriere: Smite este un joc F2P de tip MOBA cu perspectiva third person realizat de Hi-Rez Studio. Jocul este finalizat in momentul de fata aflanduse in Sezonul 2. In  Smite jucatorii preiau controlul zeilor si al altor personaje mitologice luand parte la lupte desfaturate in Arena ( 5v5 fiind o arena din filmele cu gladiatori), Conquest (5v5), Joust (3v3), Siege (4v4), Assault (5v5 pe un singur lane), iar zilnic se baga un nou mod de joc  care se numeste MOTD acesta fiind unic de fiecare data.


*Pareri/impresii/intrebari: Sa va spun sincer eu m-am lasat si reapucat de 3 ori de acest joc, fiind jucator de League of Legends si invatat de acolo cu clickurile infinite si team fight-urile in care vezi destul de clar totul...mi'a fost destul de greu sa ma obijnuiesc cu acesta, dar timpul le rezolva pe toate si acum joc zilnic, si plus de asta aici in 3-4 zile de jucat si facut doar first win fara alte jocuri jucate reusesti sa-ti cumperi un zeu, lucru pe care in MOBA-urile de TOP nu il poti face. Dodge foarte usor de facut si feedul nu prea exista, chiar daca ai fost omorat tot meciul si crezi ca nu iti poti omora adversaul, te inseli amarnic, aici chiar se poate. Saptamanal sunt reduceri, eventuri la care primesti Gems ( Gems fiind moneda pe care o cumperi cu bani reali), xp, favor (favorul fiind moneda normala a jocului), etc. Per total mie acest joc imi place, il joc cu inca doi prieteni, cu unul dintre ei am inceput jocul iar altul s-a apucat acum si invata sa joace pe langa noi, daca doriti sa jucati acest joc si sa il si invatati pe langa asta imi puteti lasa un mesaj aici pe forum si va pot ajuta. 


 


*Trailer: 


 


Mentionez un lucru, link-ul pentru creerea contului este un link de tip refer a friends, daca va faceti cont de pe linkul acesta ve-ti beneficia de mai multe rewarduri pe parcusul cresterii in nivel. Daca cineva isi face cont de pe acel link il rog sa ma adauge la prieteni pentru a juca impreuna, numele meu in joc este Atheros2. Daca exista nelamuriri nu ezitati sa ma intrebati.


Edited by Fuji
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.