Jump to content

Cerere - AIM - SrK7 [RESPINS]


M1hai
 Share

Recommended Posts

SrK7's aplication for [AIM]


INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Mihai
Varsta: Am 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Eu sunt foarte calm, cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest, nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal.Sunt o fire sociabila,glumeata si foarte descurcareata care atunci cand isi propune sa ajunga undeva nu se da batut pana cand nu reuseste.De asemenea sunt si un baiat istet si foarte intelegator dar si capabil in echipa. Sunt un baiat de treaba si foarte descurcaret, ma integrez repede in societati si imi place sa fac glume dar cu limita bunului simt.Dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca.Chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa.Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional.Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor.Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal..Ma respecti te respect. Mottoul meu in viata a fost mereu ''Tine capul inainte si nu te uita inapoi''Sunt perseverent si am actiunea si adrenalina in sange, si cred ca sunt si foarte energic.Imi place sa ies cu prietenii la un suc la o ceva.Eu sunt genul ''comediantul'' dar stiu sa ma abtin cand este nevoie.Am fost si voi fi in continuare un om cu foarte mult respect si stima pentru toate persoanele indiferent de dusman sau prieten, nu imi place sa am dusmani deci sper sa ma am bine cu toata lumea.Pot fi matur si respectuos daca situatia o cere.

Locatia(Oras): Slatina.

Ce gen de muzica asculti?: Pop, manele si rap.

 STATISTICI ONLINE:
 

Nick : SrK7
Nivel :4.
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: Pe server, 3 zile.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie: Nu am.

Link cu faction history: -
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, membrii AIM sunt foarte respectuosi.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am fost.
Ce alte jocuri mai joci?: FIFA15 pe telefon.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu prea cunosc pe nimeni.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 6/10


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: 

fBwU71i.png mihai.bggd

skUZhnZ.png  
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca mi se pare un clan de bun gust, cu membrii pe masura.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin /cinvite-uri si caterinta pe /c.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.