Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Jamira - Tester+Responsabil News Reporters / Rank 5 in News Reporters cu 69 de zile


Morphi
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de viata SA:MP:


 


Nickname: Jamira


Level: 30


Ore jucate: 480


Poza cu invitatia: http://imgur.com/5C9cQCy


Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Jamira


Sanctiuni: Am fost banat timp de 3 zile pentru folosirea unui program interzis.


Cateva realizari pe server/ forum: Faptul ca am reusit sa intru in factiunea dorita, cat si sa obtin niste functii privat-administrative din cadrul acesteia.


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe langa samp obisnuiesc sa mai ma joc GTA V sau CS:GO.


De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan serios, cunoscut si totodata dorit de catre jucatori. Mi-ar face mare placere daca as avea ocazia sa cunosc fiecare membru in parte.


Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Cu foarte mult timp in urma am mai facut parte si din alte clanuri mai putin cunoscute. Din pacate nu le mai retin numele.


Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din acest clan.


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.


Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: .DeLiR., Kazi, Allyn si Chowdy.


Planuri de viitor pe server? Obtinerea unei functii administrative. Momentan doresc sa ma axez mai mult pe factiunea din care fac parte.


 


Informatii legate de viata reala:


 


Prenume: Adrian


Varsta reala: 17 spre 18 ani


Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma consider o persoana sociabila, serioasa si tot odata sincera. Incerc sa ma implic cat mai mult in munca pe care o depun zi de zi si mereu am dorinta de a evolua cat mai mult pe plan profesional. Doresc ca ceea ce las in urma sa fie ceva remarcabil si de laudat.


Ce gen de muzica asculti? House (Deep House / Future House), Minimal Techno, Rock (in special trupele clasice: Metalica, Pantera, Likin Park), Hip-Hop/Rap, DNB si lista continua.


Ce hobbyuri ai? Imi place foarte mult sa ma dau pe skate in timpul liber, sa vizitez locatii noi cat si dezvoltarea abilitatilor in ceea ce priveste designul grafic (in special, ceea ce realizez in programul Photoshop).


Edited by Jamira
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.