Morphi Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 (edited) Informatii legate de viata SA:MP: Nickname: Jamira Level: 30 Ore jucate: 480 Poza cu invitatia: http://imgur.com/5C9cQCy Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Jamira Sanctiuni: Am fost banat timp de 3 zile pentru folosirea unui program interzis. Cateva realizari pe server/ forum: Faptul ca am reusit sa intru in factiunea dorita, cat si sa obtin niste functii privat-administrative din cadrul acesteia. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe langa samp obisnuiesc sa mai ma joc GTA V sau CS:GO. De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan serios, cunoscut si totodata dorit de catre jucatori. Mi-ar face mare placere daca as avea ocazia sa cunosc fiecare membru in parte. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Cu foarte mult timp in urma am mai facut parte si din alte clanuri mai putin cunoscute. Din pacate nu le mai retin numele. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: .DeLiR., Kazi, Allyn si Chowdy. Planuri de viitor pe server? Obtinerea unei functii administrative. Momentan doresc sa ma axez mai mult pe factiunea din care fac parte. Informatii legate de viata reala: Prenume: Adrian Varsta reala: 17 spre 18 ani Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma consider o persoana sociabila, serioasa si tot odata sincera. Incerc sa ma implic cat mai mult in munca pe care o depun zi de zi si mereu am dorinta de a evolua cat mai mult pe plan profesional. Doresc ca ceea ce las in urma sa fie ceva remarcabil si de laudat. Ce gen de muzica asculti? House (Deep House / Future House), Minimal Techno, Rock (in special trupele clasice: Metalica, Pantera, Likin Park), Hip-Hop/Rap, DNB si lista continua. Ce hobbyuri ai? Imi place foarte mult sa ma dau pe skate in timpul liber, sa vizitez locatii noi cat si dezvoltarea abilitatilor in ceea ce priveste designul grafic (in special, ceea ce realizez in programul Photoshop). Edited April 17, 2016 by Jamira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Putine ore la acest lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastiiaN Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaMza. Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Putine ore la acest lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skYwaLker Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts