Jump to content

[MOD PACK] Modurile folosite de ToxicArrow.


xKadjaR
 Share

Recommended Posts

Salutare BuGGeD, eu sunt ToxicArrow. si m-am gandit sa va arat modurile folosite de mine. V-am pus linkurile de la moduri si de la programele ajutatoare in descrierea videoclipului deoarece am explicat in detaliu cum se baga fiecare mod in parte, si aici pe forum nu se mai intelegea nimic. 

 

 

 

 

Am zis si in videoclip si o zic si acum, NICI UN MOD NU ESTE FACUT DE MINE, LE-AM LUAT DE PE DIFERITE SITE-URI SI FORUM-URI. NU DORESC SA AUD JIGNIRI IN COMENTARII. 

 

**Daca nu ati inteles cum sa bagati un mod, intampinati probleme, nu merge un link sau aveti nevoie de ajutor, dati-mi PM pe forum sau lasati un comentariu la videoclip, voi incerca sa va ajut cat de repede si bine pot eu.**

 

As aprecia un +1 [Nu va obliga nimeni si nimic, doar daca doriti]. 

Link-urile de la toate te rog, +1.

Link to comment
Share on other sites

Gj pentru munca dar mi se par oribilie

Nah, vorba aceea. Gusturile se difera :))

 

Link-urile de la toate te rog, +1.

Le ai toate in descrierea videoclipului, si tutorialele in detaliu le ai tot acolo. Ar fi luat prea mult sa le pun aici, nu se mai intelegea nimic...

bv bv

 

 

Bravo. 

Multumesc frumos.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.