tns belgianu Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Salut buGGed si scuze pt off topic. Stiu ca nu are legatura cu sampul... deci sa va explic, nu imi citeste placa video, adica ea este AMD Ati Radeon HD si cand ma uit la 'screen rezolution' apare 'standard vga', vreo idee? Ofer 5kk pe serverul red celui ce ma ajuta. Quote
SOUTHSiDE Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 hm poţi fi puţin mai explicit? din câte am înţeles placa ar trebuii să fie recunoscută dar ce îţi apare ţie poate fi din cauza cablului care face legătura dintre unitate şi monitor :-? Quote
tns belgianu Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 hm poţi fi puţin mai explicit? din câte am înţeles placa ar trebuii să fie recunoscută dar ce îţi apare ţie poate fi din cauza cablului care face legătura dintre unitate şi monitor :-? Incerc sa schimb si cablul, revin cu edit. Quote
SOUTHSiDE Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Poţi revenii şi cu un screen cv ar fi foarte folositor:) Quote
Mike Qzsxasfas Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ai instalat driverele? Cred ca nu ai instalat driverele bune, incearca sa intalezi driverele bune. Quote
tns belgianu Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Ai instalat driverele? Cred ca nu ai instalat driverele bune, incearca sa intalezi driverele bune. Le-am instalat de pe DVD-ul original >_< Quote
flapp Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Dacă nu îți citește placa video e din cauza Windowsului ori s-a bulit placa. Recomand 8.1 Quote
Messi. Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Schimbă-ți windwos-ul.Recomandarea mea..Am pățit și eu tot la fel am instalat tot însă nu-mi citea placa video. Quote
tns belgianu Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Schimbă-ți windwos-ul.Recomandarea mea..Am pățit și eu tot la fel am instalat tot însă nu-mi citea placa video. Cred ca e bulita, am bagat-o si in alt PC si nu merge. Quote
flapp Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Cred ca e bulita, am bagat-o si in alt PC si nu merge. http://www.altex.ro/ Quote
AIMSWEAR Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Descarca Slim driver este un program care iti descarca automat driverele , incearca sa instalezi tot ce iti arata la program. Quote
Recommended Posts