Jump to content

Taxi Las Venturas - Ghidul taximetristului incepator / Locatii importante


DALyw0w

Recommended Posts

YGs0iza.png 

Modelul bunului simţ:
#1. La urcarea în taxi:
"Bună ziua (sau seara), unde doriţi?" / "Bună ziua (sau seara), care este destinaţa aleasă?" / "Unde doriţi să ajungeti?".

#2. În timpul comenzii:
"Doriţi un post de radio?" / "Doriţi să ascultaţi nişte muzică? Dacă da, ce radio doriţi?" / "Aţi dori un post de radio anume?".

#3. La finalizarea comenzii:
"O zi (sau seara) bună!" / "Sper că v-am fost de folos!" / "Apelaţi la noi oricand!".


Aveţi responsabilitatea de a merge pe principiul: "Clientul nostru, seful nostru!"


- Sunteti obligati sa cunoasteti toate locatiile din /gps sau /jobs. Daca nu stiti o anumita locatie care nu se afla in /gps sau /jobs spuneţi-i clientului să vă spună un punct de reper. Daca acesta refuza sa dea un punct de reper sau il da la misto, nu o sa fiti sanctionati. În cazul în care aveţi o reclamaţie si sunteti vinovati, la prima abatere veţi primi AV / Faction Warn, iar la a doua abatere FW / uninvite.

Pentru a intra în facţiune trebuie să ştiţi obligatoriu aceste locaţii.

(!) Dacă vi se cere o locaţie care nu este una importantă, sunteţi obligaţi să cereţi un punct de reper, sau o zonă apropiată, acest lucru va fi în favoarea voastră dacă o să aveţi o reclamaţie. Daca dupa ce cereti un punct de reper clientul nu vi-l da, puteti sa ii dati eject, dar sunteti obligati sa faceti dovezi cand ati cerut punctele de reper si i-ati dat /eject.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.