Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Korap[]. - Level 30


Mistake
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

 

Nickname: Korap[].

Level: 30

Ore jucate: Aproximativ 850.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/NKQS2rJ

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Korap[].

Sanctiuni: Nu cred ca am avut sanctiuni, la inceput de server cateva DM:uri din cate tin minte, cand nu stiam ca nu este permis.

Cateva realizari pe server/ forum: Level 30, prieteni, activitate sporita in ultimul timp, deoarece m-am apucat serios sa joc, si de aici se pot vedea minusurile orelor jucate... Faptul ca am ajuns in factiunea mea de suflet, News Reporters.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc rareori League Of Legends si Heartstone.

De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan deoarece am cateva cunostinte, cum ar fi: FouR, ThatGuy., Allyn., Kazi., Sadok.v3, ShaDow.v3 si mi-as dori sa le fiu coleg in acest clan. In al doilea rand, as fi onorat sa fac parte din acest clan deoarece este unul respectat, bine intemeiat, si personal, are un tag interesant, placut ochiului.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, cum ar fi: Golden Army, Quantium, The Private Family.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, dar as vrea sa fac parte.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si am observat ca nu ma regasesc pe acest BlackList.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: FouR, ThatGuy., Kazi., Allyn., Sadok.v3, ShaDow.v3.

Planuri de viitor pe server? Rank cat mai mare in News Reporters, cat mai multi prieteni, sa combin munca si distractia pe acest joc.

 

Informatii legate de viata reala:

 

Prenume: Daniel. As vrea sa mentionez ca prietenii imi spun Dani ori Ciorap, dupa nickname.

Varsta reala: 14 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salutare. Ma numesc Daniel si am varsta de 14 ani. Sunt o fire amabila, sociabila, careia ii place sa comunice, pot spune ca sunt calm, incerc sa ma inteleg cu toti. Nu imi place sa ma dau mare, nu ma mandresc cu ce am, sunt multumit cu mine insumi, niciodata nu fac nazuri, ca nu-mi convine mie. Seriozitatea in contrast cu umorul ma caracterizeaza, cand este vorba de un lucru important, imi etalez abilitatile, dar cand putem glumi, nu ezit sa intru in vorba.

Ce gen de muzica asculti? Ascult Rap, Hip Hop, Rock rareori, Trap, Dubstep si multe altele, ascult in general ce asculta si ceilalti, daca mi se ofera posibilitatea sa pun o melodie anume care imi e draga, o pun cu placere.

Ce hobbyuri ai? Hmm, am mai multe. Dansul sportiv, statul pe PC, sportul, iesitul cu prietenii, calatoria, fotografia, photoshop-ul, compunerea de versuri si multe alte calitati nedescoperite.

Edited by Korap
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.