Jump to content

Aplicație - West Gangsters - rank 5 Paramedic Department, 142 de zile. [ACCEPTAT]


21cercy
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală

 

Nume: Alex.

 

Ce vârsta ai?: Am 17 ani.

 

Ce hobby-uri ai?: Lucrez în Photoshop când îmi permite timpul, mai nou am început să învâț un limbaj de programare destul de căutat.

 

Ce gen de muzică asculţi?: Hip Hop & Rap românesc și străin.

 

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Îmi place să fiu optimist, mereu cred că este loc de mai bine. Încerc să fiu pe placul tuturor, chiar dacâ unii mă văd cu alți ochi decât mă văd ceilalți, niciodată nu se va putea întâmpla acest lucru. Înainte să iau o decizie, dacă nu sunt sigur întreb pe cineva mai experimentat decât mine și încerc sa "procesez" cat mai bine, punând în balanță toate situațiile posibile. Mereu am încercat să ajut pe oricine, din puținul meu, fără a aștepta ceva în schimb. Sunt foarte atent la ceea ce fac și nu abandonez niciodată un plan deja început. Indiferent de situatie, încerc sa privesc partea plină a paharului, sperând la "din ce in ce mai bine". - Sunt o persoană optimistă. Pun accent pe 'Respectă și vei fii respectat', deci, implicit pe 'acțiune si reacțiune'.

 

 

 

Informaţii SA-MP

 

 

 

Nickname: Cercy.

 

Level: Am level 33.

 

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut ban acum mai bine de 2 ani pentru 'spargere cont'. Am dat contul unui coleg, voiam să mă las. Nu am cum să dovedesc asta, deci nu încerc să dau vina pe altcineva.

 

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/cercy. -> Cu punct la sfârșit.

 

Poză cu invitaţia : http://i.imgur.com/j3rgGYk.png

 

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Ultima oara am fost în [47] (Golden Army).

 

De ce l-ai părăsit?: Intrasem în LSPD, am primit wipe, am auzit că se deschide Orange, am decis să nu mai joc vreodată pe Blue, deci am ieșit și din clan. Ulterior m-am răzgândit și... uite-mă aici.

 

Ce planuri de viitor ai pe server?: Nu știu dacă se poate numi 'plan', dar încerc să îmi fac cât mai mulți prieteni. Nu alerg după funcții, dacă se va întâmpla vreodată să primesc vreuna, aceasta va fii binevenită.

 

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Este un clan unit, unde, după părerea mea mă pot integra și simți foarte bine.

 

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Din punctul meu de vedere, în acest clan am ocazia de a vorbi cu playeri serioși, cu multă experiență.

 

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Alex219, Mitzyx, MihaiCR7. Pe majoritatea îi cunosc, dar cu cei 3 mă înțeleg foarte bine.

Edited by Cercy.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.