Jump to content

Reclamatie inselatorie dArK.Cl


Tuckle

Recommended Posts

Nick-ul tau: Tuckle.

Nick-ul celui reclamat: dArK.Cl

Detalii (+ dovezi cu poze, video, etc.): Am cautat disperat 3 zile intregi sa fac schimb Huntley cu Elegy si nu am gasit. Eu nu prea diferentiam masinile intre ele, pe mine tot ce ma interesa la Elegy erau drifturile pe care le puteai face. Il intreb daca e un Elegy acea masina pe care o conducea si spune ca da. Negociez cu el si ajung la o oferta care mie mi se pare foarta buna. Din graba, nu imi mai dau seama ce masina conducea el si scriu repede oferta. Accepta si ma trezesc cu un Uranus in loc de Elegy. Adica am pierdut 15.000.000$. Si el nu doreste sa returneze inapoi banii. Vreau inapoi Huntley-ul meu, nu imi vine bine sa "donez" atatia bani mai ales pentru asa o persoana. Dovezi.

 

Link to comment
Share on other sites

@ Da imi pare rau, uite linkul --> http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/53r5a8mw/

@ Nu inteleg ce te bagi tu in aceasta problema, nu este treaba ta.

@ Nu mai fi asa tupeist. Ma supara faptul ca m-am grabit si ca te-am crezut pe cuvant ca este Elegy. Eu unul nu deosebesc masinile gen Uranus, Elegy, arata la fel toate pentru mine.

Link to comment
Share on other sites

dark.cl a primit ban permanent pentru o reclamatie anterioara.

ti-ai primit masina inapoi. data viitoare urca in masina inainte pentru a verifica modelul, cati km are, daca are hidden..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.