brolyK47 Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick: Broly. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): http://imgur.com/DTWIXTF Text: Broly si BUGGED.RO. Detalii: As vrea un blur frumos, un font pe masura. Detalii despre text: BUGGED.RO sa fie sub Broly, undeva pe la gatul personajului. Sa fie pozitionat text-ul pe la gat sau mai in jos. Ma las pe mana voastra! 1
theWeeknd Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick: Broly. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): http://imgur.com/DTWIXTF Text: Broly si BUGGED.RO. Detalii: As vrea un blur frumos, un font pe masura. Detalii despre text: BUGGED.RO sa fie sub Broly, undeva pe la gatul personajului. Sa fie pozitionat text-ul pe la gat sau mai in jos. Ma las pe mana voastra! Revin cu edit.
Messi. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Ți-aș fi pus și un effect dar dacă nu ai scris acolo la alte precizări nu pot să-ți adaug aiurea.
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Sper sa iti placa :* Edited May 9, 2016 by ADRiAN.AiMERU
brolyK47 Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Ți-aș fi pus și un effect dar dacă nu ai scris acolo la alte precizări nu pot să-ți adaug aiurea. Frumos, dar mai astept si alte creatii. Daca vrei, poti sa pui si un effect sa vad cum ar arata.
Messi. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Dacă apreciezi munca mea acordă-mi 5Stars la profil.Mulțumesc și sper să-ți placă.Dacă ai o preferință ex: Vreau să pui efectul de pe imaginea 1/2/3 pe imagine cu fontul 1/2/3.
brolyK47 Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Dacă apreciezi munca mea acordă-mi 5Stars la profil.Mulțumesc și sper să-ți placă.Dacă ai o preferință ex: Vreau să pui efectul de pe imaginea 1/2/3 pe imagine cu fontul 1/2/3. Ai putea schimba font-ul de la "Broly" de pe prima lucrare si sa pui acest effect? ->
Messi. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) - Edited May 10, 2016 by Cercy. lipsa text / iconita bugged
21cercy Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 La cererea ta nu s-a raspuns de mai bine de 24 de ore. ~Locked. {o să revin în PM cu creația, nu prea am avut timp zilele astea}.
Recommended Posts