Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Broly.

Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.

Stock(obligatoriu): http://imgur.com/DTWIXTF

Text: Broly si BUGGED.RO.

Detalii: As vrea un blur frumos, un font pe masura.

Detalii despre text: BUGGED.RO sa fie sub Broly, undeva pe la gatul personajului. Sa fie pozitionat text-ul pe la gat sau mai in jos. Ma las pe mana voastra!

• Upvote 1
Posted

Nick: Broly.

Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.

Stock(obligatoriu): http://imgur.com/DTWIXTF

Text: Broly si BUGGED.RO.

Detalii: As vrea un blur frumos, un font pe masura.

Detalii despre text: BUGGED.RO sa fie sub Broly, undeva pe la gatul personajului. Sa fie pozitionat text-ul pe la gat sau mai in jos. Ma las pe mana voastra!

Revin cu edit.
Posted

ndCaMRy.pngCelbKIn.pnglqFw452.png

Ți-aș fi pus și un effect dar dacă nu ai scris acolo la alte precizări nu pot să-ți adaug aiurea.

Posted

ndCaMRy.pngCelbKIn.pnglqFw452.png

Ți-aș fi pus și un effect dar dacă nu ai scris acolo la alte precizări nu pot să-ți adaug aiurea.

Frumos, dar mai astept si alte creatii. Daca vrei, poti sa pui si un effect sa vad cum ar arata.

Posted

atadIkU.gifmWOEW5f.gifXZZTwy2.gif

Dacă apreciezi munca mea acordă-mi 5Stars la profil.Mulțumesc și sper să-ți placă.Dacă ai o preferință ex: Vreau să pui efectul de pe imaginea 1/2/3 pe imagine cu fontul 1/2/3.

Posted

atadIkU.gifmWOEW5f.gifXZZTwy2.gif

Dacă apreciezi munca mea acordă-mi 5Stars la profil.Mulțumesc și sper să-ți placă.Dacă ai o preferință ex: Vreau să pui efectul de pe imaginea 1/2/3 pe imagine cu fontul 1/2/3.

Ai putea schimba font-ul de la "Broly" de pe prima lucrare si sa pui acest effect? -> nQpoZ4R.gif

Posted

La cererea ta nu s-a raspuns de mai bine de 24 de ore.

~Locked.

{o să revin în PM cu creația, nu prea am avut timp zilele astea}.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.