Jump to content

Giveaway CS:GO

Grigoras_Allex

Recommended Posts

Posted

Salutare lumea, in urmatorul episod (nu am mai postat de mult timp :)) ) voi face o tombola, iar premiul e un cont de steam cu cs go.

1. Sa va abonati la canalul meu pentru a afla castigatorul, trebuie sa strang aproximativ 100 de urmaritori. Salutare lumea, in urmatorul episod (nu am mai postat de mult timp :)) ) voi face o tombola, iar premiul e un cont de steam cu cs go.

1. Sa va abonati la canalul meu pentru a afla castigatorul, trebuie sa strang aproximativ 100 de urmaritori.

https://www.youtube.com/watch?v=8ynx-A-Em2s

2. Trebuie sa comentati cu un numar intre 1 si 100.000 + Comm-ul 'Follow Hopai' la sectiunea de comm-uri de la episodul 3.

3. Sa va exprimati parerea printr-un like sau dislike, parerea voastra ramane doar a voastra :).

Nu este fake, castigatorul este anuntat cand ating cam 100 de urmaritori si 100 de comm-uri. Vreau foarte multe comm-uri. Succes.

2. Trebuie sa comentati cu un numar intre 1 si 100.000 + Comm-ul 'Follow Hopai' la sectiunea de comm-uri de la episodul 3.

3. Sa va exprimati parerea printr-un like sau dislike, parerea voastra ramane doar a voastra :).

Nu este fake, castigatorul este anuntat cand ating cam 100 de urmaritori si 100 de comm-uri. Vreau foarte multe comm-uri. Succes.

Posted

Inca 2 premii au fost adaugate, acestea fiind pe serverul red.bugged.ro

1. Elegy

2. Rancher.

Nu uitati tot ce trebuie sa faceti e sa intrati pe video-ul de mai sus sa comentati Follow Hopai si un numar de la 1 la 100.000.

• 4 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.