Jump to content

Recommended Posts

Posted

BEAU PANA LA MINUTUL: 1:23!!!

Soc! Deagle a baut in jurul orei 12:30 pana nu se mai putea tine pe picioare. Acesta s-a urcat beat la volanul bolidului sau " Infernus" si a gonit pe strazile linistitului cartier, Los Santos. Se pare ca acesta nu a mai putut detine controlul masini, iar pe autostrada LS-LV acesta ar fi intrat in plin intr-un alt bolid. Deagle, a murit pe loc si nu s-a mai putut face nimic pentru acesta. Rugam toti soferii de pe Bugged: Nu mai beti la volan! Shad0w, ai legatura!

-Shad0w: Imi pare rau pentru el. Era un player extraordinar care gandea la " rece " orice facea. Chiar vorbeam astazi cu Tibi, despre el, bineinteles. De cum s-a descurcat in cele 7 zile de lider la Italian Mafia, despre felul cum tragea la paint cat si la war. Era cu echipa acolo, nu-l interesau functiile, banii sau alte chestii. El juca doar pentru distractie si nu-i pasa de nimic, doar de el. Rar player ca el. Dumnezeu sa-l ierte si o zi buna tuturor!!

Playerii de pe Bugged: A fost un prieten foarte bun, chiar imi pare rau ca nu mi-a dat mie averea lui. WTF?! :))

https://www.youtube.com/watch?v=raCJ4-SrsSU&feature=youtu.be

* Nu le am cu editat, bagat etc. Am vrut doar sa filmez un pic si sa bag o poveste ;)

Posted (edited)

Doamne .... :)))))

p.s cum se numeste piesa de pe fundal?

Edited by Don WESTON
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.