Jennifer Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 De cateva zile am aceasta problema. In zonele mai populate si nu numai, iau desync (apare clepsidra deasupra celorlalti, se blocheaza kilometrajul, ora etc.). Nu am moduri instalate. Nu cred ca problema este cauzata de conexiunea de internet. Astept raspunsuri. Quote
Eswien Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Problema asta o am si eu , dar eu folosesc Wi-Fi , oare să fie problema si de la net? Sau de la host? Quote
DanB Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Problema asta o am si eu , dar eu folosesc Wi-Fi , oare să fie problema si de la net? Sau de la host? De la internet cred :?. Quote
ASuS. Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Problema asta o am si eu , dar eu folosesc Wi-Fi , oare să fie problema si de la net? Sau de la host? Nu e de la Wi-Fi , deoarece si eu folosesc Wi-Fi si nu am aceasta problema. @ Jennifer , posibil sa ai o conectiune la internet mai slaba . Quote
Victor.. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 @Jennifer Vorbeste cu un reprezentat al firmei de la care ai internetul. Nu poti face nimic din joc. Daca totusi nu vrei sa recurgi de la inceput la apelarea lor, acceseaza acest site : http://www.testviteza.net/ si spune-mi care e viteza de Upload / Download printr-un Quote. Quote
Jennifer Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Folosesti wi-fi? Nu, nu folosesc Wi-Fi. Problema asta o am si eu , dar eu folosesc Wi-Fi , oare să fie problema si de la net? Sau de la host? La asta ma gandesc si eu. @Jennifer Vorbeste cu un reprezentat al firmei de la care ai internetul. Nu poti face nimic din joc. Daca totusi nu vrei sa recurgi de la inceput la apelarea lor, acceseaza acest site : http://www.testviteza.net/ si spune-mi care e viteza de Upload / Download printr-un Quote. Download: 92.99 Mbps Upload: 30.83 Mbps Quote
Victor.. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nu, nu folosesc Wi-Fi. La asta ma gandesc si eu. Download: 92.99 Mbps Upload: 30.83 Mbps Stai bine cu Download / Upload. Deci nu e de la net. Scoate modurile deoarece in multe cazuri modurile solicita calculatorul si pentru a oferi performanta, PC-ul ofera mai multe resurse placii video si scade din performanta celorlalte. In cate FPS-uri joci? (Daca is peste 60 e ok). Quote
Montana Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Această problema am avut o şi eu , Mi-am reinstalat Windowsul şi am schimbat pozitia la wi-fi şi de la asta cred ca a fost problema. Acum am ping 14 - 15 - 19 -20 - 30 Maxim. Şi nu mi se mai întamplă , Îti recomand sa faci la fel. Quote
Eswien Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Stai bine cu Download / Upload. Deci nu e de la net. Scoate modurile deoarece in multe cazuri modurile solicita calculatorul si pentru a oferi performanta, PC-ul ofera mai multe resurse placii video si scade din performanta celorlalte. In cate FPS-uri joci? (Daca is peste 60 e ok). Eu am. Download: 10,98 Mbps Upload: 30,06 Mbps E bine? Quote
Victor.. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Eu am. Download: 10,98 Mbps Upload: 30,06 Mbps E bine? Cam putin. Depinde si de ce viteza cumperi cand semnezi contractul. Daca ai semnat pentru 20 Mbps, e ok. Daca nu, vorbeste cu cei de la care ai internet sa rezolve. Quote
Robbb Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 De cateva zile am aceasta problema. In zonele mai populate si nu numai, iau desync (apare clepsidra deasupra celorlalti, se blocheaza kilometrajul, ora etc.). Nu am moduri instalate. Nu cred ca problema este cauzata de conexiunea de internet. Astept raspunsuri. +1 Problema asta o am si eu. In + acum cand sunt 800+ playeri mi se blocheaza la login Quote
Jennifer Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Stai bine cu Download / Upload. Deci nu e de la net. Scoate modurile deoarece in multe cazuri modurile solicita calculatorul si pentru a oferi performanta, PC-ul ofera mai multe resurse placii video si scade din performanta celorlalte. In cate FPS-uri joci? (Daca is peste 60 e ok). Am uitat sa precizez ca nu am moduri instalate. Joc in cel putin 60 FPS-uri. Quote
Recommended Posts