Gabriel Ghiun Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nickname: Gabbe Serverul pe care ai jucat?: Green De ce ai ales sa te retragi?: Am decis ca nu mai sunt bine-venit pe comunitate, probabil voi reveni, insa nu cat de curand. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, o voi face de buna voie. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, nu voi juca pe un alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Nu ii pot enumera, insa Havok, Serkone, Alex7, Fiasco, Kazemaru, si sa nu uitam de Cosmin! aproximativ toti Helperii mi-au fost prieteni. Ai altceva de adaugat?: Da, nu o sa uit niciodata de ajutorul pe care mi l-a oferit Serkone / KingOfLions / Havok / Fiasco / Kazemaru / Ca77a / Kedonoo / Zoko / Alex7, o sa ma revansez cat de curand! Spor la joc Bugged! Quote
BlaKa- Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 (edited) Succes Woozy :-w Edited May 10, 2016 by Havok Quote
Recommended Posts