GHiTZUN Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nickname: GHiTZUN Serverul pe care joci: Green De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Hmm, am mai jucat aici in trecut, ador GM-ul si STAFF-ul, iar playerii sunt mereu prietenosi, asa ca am cu cine comunica mereu. Cum ai aflat de bugged.ro?: Stiu de ceva vreme despre Bugged, de cand era blue 500/500. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu. Doar pe Bugged am jucat, si doar aici voi juca. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Probabil intr-o factiune pasnica, doresc sa obtin co-lider / leader. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 16 ani si locuiesc in Botosani. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Da, sunt in clasa a 9 a. Care este serialul tau preferat?: Serialul meu preferat este "The Walking Dead", un serial de exceptie, recomand. Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri. Ai altceva de adaugat?: Back in business. Quote
Recommended Posts