Geokov Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nickname: Geokov Serverul pe care joci: Orange. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Păi, după părerea mea, este cel mai bun server de SA:MP. Cum ai aflat de bugged.ro?: Am aflat de buGGed de la SoWTF. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Păi, am mai jucat în trecut pe Blue, dar m-am lăsat fiindcă m-am pus cu burta pe carte. Mi-a plăcut totul la el dar erau pile. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Momentan nu vreau să intru în nicio facţiune pentru că... am teze, şcoală.. Aştept să iau vacanţă şi cred că o să intru într-o mafie. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 14 ani şi sunt din Sibiu Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, clasa a VII-a. Care este serialul tau preferat?: Nu mă uit la seriale. Ce alte jocuri joci?: Mai joc League of Legends, Metin2, CS 1.6, Mitos.is, Team Fortrees 2, cam atât. Ai altceva de adaugat?: Baftă ! :D Quote
Recommended Posts