Victor.. Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 De fiecare data cand intru in SA:MP, luminozitatea jocului este foarte scazuta. Pentru a o aduce la normal trebuie sa pun jocul pe pauza si sa revin din nou in joc. Toate ok pana acum, dar cand parasesc jocul, luminozitatea si contrastul o iau razna. Sunt foarte ridicate. Ca sa revina la normal, trebuie sa intru din nou in SA:MP si sa parasesc un server. Stie cineva daca aceasta problema se va rezolva cu reinstalarea windows-ului, sau este de la joc / laptop? Multumesc. Quote
Victor.. Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 E de la placa video frate. Nu e de la placa video deoarece la alte jocuri nu face asa. Quote
Victor.. Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 REZOLVAT! Era de la placa video. O zi buna! .t/c. Quote
DeagLe_ Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Ce avea? Cum ai rezolvat? Ca asa patesc si eu.. Cand inchid jocul pe /q ramane luminozitatea si contrastul putin mai ridicat.. Si ca sa rezolv tre sa intru in joc, sa-l bag in bara, si sa-i dau X.. Quote
Victor.. Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Ce avea? Cum ai rezolvat? Ca asa patesc si eu.. Cand inchid jocul pe /q ramane luminozitatea si contrastul putin mai ridicat.. Si ca sa rezolv tre sa intru in joc, sa-l bag in bara, si sa-i dau X.. Am placa video Nvidia care se actualizeaza automat. A fost un fail de la firma. Am cautat mai atent pe net. Quote
Recommended Posts