kizuu234 Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Salutare! Am instalat si eu CLEO 4.3 pentru modul de la politisti COP CMD, bun le-am bagat si inainte sa intru in SA:MP imi da o eroare. Eroarea: Dupa imi intra in gta si imi da crash si imi iese. Ma poate ajuta cineva va rog? Specificatii PC: Ram: 8gb Procesor: Dual-Core 3.2 ghz Placa video: Nvidia 9600 GT - 1.5 gb Windows: 7 pe 64. Sper ca ma puteti ajuta. Multumesc! Quote
Victor.. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Salutare! Am instalat si eu CLEO 4.3 pentru modul de la politisti COP CMD, bun le-am bagat si inainte sa intru in SA:MP imi da o eroare. Eroarea: Dupa imi intra in gta si imi da crash si imi iese. Ma poate ajuta cineva va rog? Specificatii PC: Ram: 8gb Procesor: Dual-Core 3.2 ghz Placa video: Nvidia 9600 GT - 1.5 gb Windows: 7 pe 64. Sper ca ma puteti ajuta. Multumesc! PC-ul este ok. Probabil nu ai instalat bine Cleo sau ai sters ceva. Incearca asta intai : iar daca nu merge, nu ai ce face altceva, decat sa reinstalezi GTA San Andreas. Succes! Quote
kizuu234 Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 PC-ul este ok. Probabil nu ai instalat bine Cleo sau ai sters ceva. Incearca asta intai : iar daca nu merge, nu ai ce face altceva, decat sa reinstalezi GTA San Andreas. Succes! Multumesc pentru raspuns. O sa incerc acum si daca e ceva o sa iti las un PM. Quote
Recommended Posts