KL.Bogdan Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Pentru o evidenta mai usoara si pentru a evita intrebarile ( eu cand primesc rank?, cate zile am?) am realizat acest topic. Sistem de rank up. Rank 1 - Se primeste automat cand intrati intr-o factiune. Rank 2 - Se poate primi doar dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2 si 0/3 Faction Warn-uri. Rank 3 - Se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2 si 0/3 Faction Warn-uri. Rank 4 - Se poate primi dupa minim 1 saptamana de la acordarea rank-ului 3 si 0/3 Faction Warn-uri. Rank 5 - Se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 4 si 0/3 Faction Warn-uri. Rank 6 - Doar liderul decide. Daca un membru primeste FW in acest timp, perioada minima se prelungeste cu inca o saptamana pentru fiecare FW primit. Reguli stergere FW-uri: Un FW se poate sterge doar dupa ce acel membru primeste rank up, sau dupa 7 zile de la primirea lui, in caz ca nu a primit alt FW intre timp. Daca membrul are rank 5-6, acestuia i se poate sterge FW-ul doar dupa 7 zile in care nu a luat alt FW. Liderii nu au voie sa ceara bani pentru a sterge FW-uri. Liderii nu au voie sa amane acordarea unui FW pentru a evita demiterea unui membru. Atentie! Pentru a face o cerere de rank up trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: Sa aveti minimul de zile necesare pentru a primi rank-ul urmator. Verificati in USER PANEL ( http://bluepanel.bug...group/logs/20). Rank-ul nu este obligatoriu, doar cei seriosi si activi vor primi la momentul potrivit. Orice post facut aiurea va fi sanctionat. Nu aveti voie sa discutati despre "rank-up"/"clearfw" ! Se sanctioneaza cu FW/Demitere. Dupa ce faceti cerere nu trimiteti PM/SMS/ sau discuti despre asta in joc. Se sanctioneaza cu FW/Demitere ! Raportul se posteaza saptamanal, indiferent de rank. Model cerere: Nick: Rank actual: Cand ai primit ultima data rank: Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Alte precizari: Nu se mai fac cerereri de rank-up! Rank-up automat!
ionutionutz Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick: NoStress.XXL Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank: . Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da. Alte pr: :)
KL.Bogdan Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Nick: NoStress.XXL Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank: . Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da. Alte pr: :) Cerere acceptata.
Lavinius Coada Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Nick:sKLaVINIuS. Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Niciodata. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: nici 1 . Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari:Multumesc!
KL.Bogdan Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Nick:sKLaVINIuS. Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Niciodata. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: nici 1 . Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari:Multumesc! Cerere acceptata.
Jack Nebunu Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Nick:[]jack[] Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:nu am primit Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:da Alte precizari: astept rank 2
KL.Bogdan Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Nick:[]jack[] Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:nu am primit Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:da Alte precizari: astept rank 2 Cerere acceptata.
sT. Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nick:.WiZaRd. Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Cand am intrat ( rank 1 ) Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da. Alte precizari: Nu.
Rekhael Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Nick:Rekhael Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Nu am primit pana acum. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:Detin 0 fw-uri. Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da. Alte precizari: succes
XxXxExtremexXxX Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Nick: Trend Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank: cand am intrat in factiune Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da. Alte precizari: Sper sa primesc rankup.
KL.Bogdan Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Nick:Rekhael Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Nu am primit pana acum. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:Detin 0 fw-uri. Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da. Alte precizari: succes Cerere acceptata.
Ringhster. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Nick:Ghost_Rider[] Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Nu am mai primit pana acum. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:Detin 0 FW-uri. Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da. Alte precizari: Succes.
LastSmoke Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Nick:Never[]. Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Nu am primit. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari: Nu.
KL.Bogdan Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Nick:Never[]. Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Nu am primit. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari: Nu. Cerere acceptata.
MihaitaHD Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Nick: MiHAiHd. Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank: Nu am mai luat. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: Nu am avut fw. Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da Alte precizari: Sper sa iau rank-up.
KL.Bogdan Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 C Nick: MiHAiHd. Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank: Nu am mai luat. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: Nu am avut fw. Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da Alte precizari: Sper sa iau rank-up. Cerere de rank-up acceptata. Vei primi cand intru eu.
KL.Bogdan Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 Nick:Ghost_Rider[] Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Nu am mai primit pana acum. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:Detin 0 FW-uri. Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da. Alte precizari: Succes. Cerere acceptata.
Al de Al Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Nick:Monster_KilL[] Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Niciodata. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari: Ms
SOBRANIE. Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nick: MirifiQue Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank:- Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da Alte precizari: Russian FTW <3
Burdino Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nick: mafiotu Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank: Niciodata Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da Alte precizari: Russian FTW <3
KL.Bogdan Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Nick: mafiotu Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank: Niciodata Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da Alte precizari: Russian FTW <3 Cerere acceptata.
KL.Bogdan Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Nick: MirifiQue Rank actual: 1 Cand ai primit ultima data rank:- Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da Alte precizari: Russian FTW <3 Acceptata.
KL.Bogdan Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Nick:Monster_KilL[] Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Niciodata. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit: 0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari: Ms Cerere acceptata.
VladGeorge Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Nick:Sven14 Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:nu am primit Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari : Russian FTW <3
KL.Bogdan Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 Nick:Sven14 Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:nu am primit Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da Alte precizari : Russian FTW <3 Acceptata.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.