GabiRadu Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Nickname: xGbY Serverul pe care joci: Orange De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Nu imi mai permitea timpul. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Helper 2. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Deoarece ma simt atras de joc, si ca orice om vreau putina distractie si relaxare in viata + multi prieteni. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nu stiu. In primul rand vreau sa ma simt bine, cum era si cand jucam. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Inca nu m-am gandit, cred ca School Instructors, National Guard sau F.B.I Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 17 ani si sunt din Bucuresti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev, in clasa a 10-a. Ce alte jocuri joci?: - Ai altceva de adaugat?: Salutari tuturor prietenilor mei!! Edited May 9, 2016 by xGbY 1 Quote
TaviXZarraX Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Welcoma back maneee, te astept cu mare drag :OOOO Quote
Vlad Chis Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Welcome, te astept in School Instructors LS-LV :D Quote
GabiRadu Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 salkf pa +1 boss:))) Niste vremuri care nu o sa le uit niciodata. Welcome, te astept in School Instructors LS-LV :D Mersi, te pup. Daca ai intra si in joc, cine stie ce s-ar intampla :D Da-mi sms cand intri.. Va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit :* Quote
Recommended Posts