M I N I Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Nickname:Mini pentru cei care ma cunosc. Serverul pe care joci: Am jucat red/blue. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Deoarece nu mai avea niciun farmec in acel moment si dupa un si jumatate de CS:GO imi anunti revenirea. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Am fost de 2x lider pe Red bugged in Russia si Grove.In grove am fost putin timp lider deoarece aveam probleme. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?:Am ales sa ma reintorc pe aces server deoarece este special pentru mine joc de aproape 2 ani se ceva pe el. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nope Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sa devin lider si de ce nu helper. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In NG ori o mafie ca doar sunt mafiot de mic. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 ani si sunt din Iasi Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev in clasa a 9 Ce alte jocuri joci?: CS:GO , Warframe si Fifa. Ai altceva de adaugat?: Imi salut prietenii mai ales pe Friendly,Ezeken,Miichael,Uzumel, Tilica aka Freedom si cine se simte. Edited May 9, 2016 by M I N I Quote
Recommended Posts