xRadeN. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nickname: xRadeN Serverul pe care joci: orange De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: pentru ca este o comunitate populata si am prieteni care joaca si ei aici. Cum ai aflat de bugged.ro?: cautari pe google Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: am jucat pe alt server care s-a inchis, mi-a placut tot la el. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: as dori sa intru intr-o factiune de tip Taxi pentru ca nu sunt foarte multe de facut in acest tip de factiune Cati ani ai si unde locuiesti?: am 15 ani si locuiesc in Constanta Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: sunt elev in clasa a 8-a Care este serialul tau preferat?: nu urmaresc seriale Ce alte jocuri joci?: League of Legends Ai altceva de adaugat?: sper sa cunosc cat mai multe persoane pe aceasta comunitae si sa am realizari mari. Quote
RaresR Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Bine ai venit pe comunitatea Bugged. Sper sa te simti bine. Sa auzim numai de bine. Quote
Recommended Posts