RaresR Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nickname: Rares Serverul pe care joci: Orange. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: M-am retras de pe Bugged, deoarece incepusem facultatea si nu mai aveam timp de sa:mp. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Co-lider Paramedic Department, multimea de prieteni si zilele acumulate in News Reporters. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Am revenit pe Bugged, deoarece am vrut sa ma apuc de sa:mp, iar alta comunitate de sa:mp care sa ajunga la nivelul la care a ajuns Bugged nu exista. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu, cand m-am retras, m-am retras de tot. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Realizarile vor veni incetul cu incetul, momentan nu sper la nimic. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Voi vedea la momentul respectiv, nu am o preferinta. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 20 de ani si locuiesc in orasul Focsani. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt student la Politehnica in anul 1. Ce alte jocuri joci?: League of Legends. Ai altceva de adaugat?: O zi faina. Ne vedem pe Orange. Quote
Recommended Posts