Scherzinger Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Stiu ca orasul SF nu s-a deschis de chiar mult timp , si totusi ...afacerile sunt cam moarte din el si toata lumea incearca sa scape de ele . Nu s-ar putea face ceva in privinta asta ? sa avem niste joburi pe care sa le facem acolo sau nu stiu ... Quote
RedTeodor Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Daca se va adăuga un job pentru orasul SF asta decide numai staff-ul. Quote
Scherzinger Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Nu ma gandesc doar la mine , ma gandesc la toti . Chiar stateam si priveam cum toti se feresc si fug de Biz-urile din acel oras , de ce ? Pentru ca abia trece cineva pe acolo si abia fac 50 k la 2 zile. E la fel de mort ca si cand era inchis , nu e nici o diferenta .Voi aveti prieteni admini , relatii sau numai stiu , ar trebuii sugerata o idee ceva . Quote
coldix Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nu ma gandesc doar la mine , ma gandesc la toti . Chiar stateam si priveam cum toti se feresc si fug de Biz-urile din acel oras , de ce ? Pentru ca abia trece cineva pe acolo si abia fac 50 k la 2 zile. E la fel de mort ca si cand era inchis , nu e nici o diferenta .Voi aveti prieteni admini , relatii sau numai stiu , ar trebuii sugerata o idee ceva . Ai dreptate, toti vor sa scape de biz-uri, in SF am vazut unele cu fee de 1$. Mie sincer imi place super mult orasul ala, foarte multa lume observ ca da niste case big in zone frumoase cu un pret de small in LS. Pacat, eu am casa big acolo si nu o sa o vand niciodata, imi place asa cum e. Revenind la subiect, nu ai ce sa faci, nu avem ce sa facem.. Quote
Scherzinger Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 Nu e vorba ca nu ar fii nimic de facut , totul este posibil pe jocul asta , mai ales cu ajutorul adminilor ... dar problema este ca nu suntem bagati in seama , sunt atatea idei ce ar putea umple acel oras frumos , care fata de Ls nici nu se compara . Exact asta am primit ca raspuns de la un Helper , care nu stia cum sa scape de mine " Poate playerilor nu le place acel oras " Hai nu zau? Playeri sunt destui pe server , stau on destul de mult pe server si observ , stiu orele cand intra si cam cati intra , deci asta nu e scuza. Pur si simplu nu ne asculta nimeni , nu le pasa , simplu. Quote
coldix Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nu e vorba ca nu ar fii nimic de facut , totul este posibil pe jocul asta , mai ales cu ajutorul adminilor ... dar problema este ca nu suntem bagati in seama , sunt atatea idei ce ar putea umple acel oras frumos , care fata de Ls nici nu se compara . Exact asta am primit ca raspuns de la un Helper , care nu stia cum sa scape de mine " Poate playerilor nu le place acel oras " Hai nu zau? Playeri sunt destui pe server , stau on destul de mult pe server si observ , stiu orele cand intra si cam cati intra , deci asta nu e scuza. Pur si simplu nu ne asculta nimeni , nu le pasa , simplu. Ma refeream la noi, niste jucatori simpli, ca nu avem ce face. Si da, nu avem ce sa facem daca nimeni nu ne asculta, trebuie sa vina cu ideile astea cei realizati sau lideri/helperi, nu un oarecare ca mna, ideile noastre nu-s importante. Quote
.alex10. Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Si eu am o casa in sf , si chiar e fain sf , pe Blue sf e populat dar pe restu red,green,orange nimic... Quote
Scherzinger Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Orasul SF mi se pare cel mai frumos , apoi LV si LS ... Ls are populatie datorita Farm-ului , Datorita CNN-ului si locul din fata , unde se aduna toata lumea si fac afaceri cu masini si tot ce este posibil . Am niste idei , dar chestia e ca nimeni nu cred ca face nimic . Cum ar fii in Sf un loc destul de mare , in care sa poti sa iti vinzi masina linistit , fara sa vina un kamikaze in tine ? sa ai si un loc unde poti da anunt linistit , o parcare foarte mare. Cum ar fii un Farm situat si in orasul SF ? sunt multe , daca ne punem mintile la contributie. Playeri sunt , e un numar ok cate 400 , 500 pe zi ...se poate si mai bine dar ne multumim cu ce avem , dar asta nu e o scuza. Quote
coldix Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Orasul SF mi se pare cel mai frumos , apoi LV si LS ... Ls are populatie datorita Farm-ului , Datorita CNN-ului si locul din fata , unde se aduna toata lumea si fac afaceri cu masini si tot ce este posibil . Am niste idei , dar chestia e ca nimeni nu cred ca face nimic . Cum ar fii in Sf un loc destul de mare , in care sa poti sa iti vinzi masina linistit , fara sa vina un kamikaze in tine ? sa ai si un loc unde poti da anunt linistit , o parcare foarte mare. Cum ar fii un Farm situat si in orasul SF ? sunt multe , daca ne punem mintile la contributie. Playeri sunt , e un numar ok cate 400 , 500 pe zi ...se poate si mai bine dar ne multumim cu ce avem , dar asta nu e o scuza. Prea multi ciutani, nu au cum sa inteleaga, sunt prea multi batuti in cap, pe Blue merge fiindca e invadat de copilasi. N-ai cu cine, crede-ma ca stiu prea bine Quote
eXpiR Kego Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Totul tine de staff, nu putem face noi simpli jucatori sa facem acest lucru :)) este cu totul imposibil. Quote
Recommended Posts